Setari Cookie-uri

Cum să porți rochițe de vară cu flori ca să fii la modă

Mărturisesc de la început că voi fi subiectivă. Sunt genul de femeie care are în dressing cel puțin două rochii cu imprimeu floral per sezon. Și asta pentru că nu se demodează niciodată! Acestea fiind spuse, am ales specificul acestui sezon la capitolul rochii cu flori. Și pentru că le ador, și pentru că sunt sigură că și tu vrei să porți rochițe de vară cu flori.

Când vine vorba de rochițe cu print floral în 2018, contează și ce modele de rochii flu-flu alegi să porți, însă și cum porți rochiile de vară. Și asta pentru că sezonul de primăvară-vară vine cu o noutate. Rămâne la modă și stilul romantic, suav, delicat, de a purta printul cu flori, dar apare și noutatea: ca să fii șic, porți rochițe de vară cu flori cu haine și accesorii în contrast, grunge sau punk-rock.

Poartă rochii cu imprimeu floral și cu broderie florală, alături de geacă de piele și bocanci. Poartă rochii cu flori mari sau mici, atât ziua, în ținute casual, cât și seara sau la o ocazie. Poartă modele de rochii flu-flu din materiale precum jerseul, casual, dar și din texturi prețioase, precum mătasea sau voalul. Poartă rochițe cu print floral, de orice lungime: rochii mini, rochițe midi dar și rochii maxi. Și mai ales, când vorbim despre cum porți rochiile de vară, vorbim și despre atitudine și curaj. Și asta pentru că se poartă imprimeurile florale dominante, aglomerate, opulente, luxoase. Și se poartă în asortări pe același stil de opulență, de încărcătură. Descoperă mai jos cum porți rochițe de vară cu flori casual de zi, dar și seara!

Citește și:

Ce noutate aduc modelele de rochii cu imprimeu floral ale verii 2018?

Da, sunt îndrăgostită de modelele de rochii cu imprimeu floral ale acestei veri. Sunt atât de feminine și de lejere, încât îmbină perfect senzualitatea și confortul. Și asta pentru că majoritatea este reprezentată de modele de rochii flu-flu. Sigur, am ales și câteva rochițe cu print floral, fără să fie din materiale fluide.

Cele două rochițe scurte se încadrează perfect în această categorie. Și dacă tot vorbim despre cum porți rochițe de vară cu flori, află că acest gen este ideal la cocktail-uri, petreceri sau ocazii speciale. Recomand oricum și rochiile din texturi fluide la ocazii și evenimente speciale și asta pentru că îți conferă un look boem, senzual, eteric, delicat. Sau, vorbind despre cum porți rochiile de vară cu flori, poți alege noutatea sezonului. Poți purta rochiile flu-flu, mai ales dacă sunt maxi sau din materiale transparente ori cu inserții sexy – dantelă, voal, tulle, ori broderii prețioase – cu elemente grunge sau punk-rock: cu bocanci, geci din piele, ținte și capse.

Citește și:

Alege să porți rochițe de vară cu flori

Alege să porți rochițe de vară cu flori

Cum să porți rochițe de vară cu flori? Vezi specificul de sezon, de la marii designeri

De altfel, aceasta este noutatea pentru primăvară-vară: se poartă rochii cu imprimeu floral în combinații contrastante. Și, dacă ne oprim doar la modele de rochii cu flori, și vorbim doar despre pattern-urile acestui sezon, se poartă în principal opulența. Chiar dacă vorbim despre flori mari, chiar dacă vorbim despre rochițe cu print floral mic, bogăția este elementul comun. Cu cât mai multe flori, cu atât mai șic!

Fie că vorbim despre modele de rochii flu-flu, cu flori desenate realist, fie că vorbim despre rochițe cu imprimeuri grafice sau simbolice, fie că ne referim la motivele florale îmbinate cu cele vegetale (frunze, crenguțe, petale) sau la printurile ce amintesc de tapiteriile Baroc și Rococo, ideea de bază este că se poartă flori, dragilor! Cum porți rochiile de vară cu flori? Descoperă mai jos!

Citește și:

Dacă alegi să porți rochițe de vară cu flori în ținute de zi, asortează-le casual, sport sau elegant. Poți purta rochii cu imprimeu floral și cu bocanci sau adidași, cu geci de blugi sau cardigane, în mixuri Boho. Poți purta rochii cu flori și la cocktailuri, alături de sandale fine sau stiletto, cu accesorizare minimă sau dimpotrivă cu bijuterii opulente. De altfel, vorbind despre cum porți rochiile de vară cu flori, trebuie menționat că accesorizarea opulentă, bogată aduce un plus de stil, fiind una dintre tendințele majore ale sezonului. Poartă rochițe cu print floral în stil romantic, sau poartă modele de rochii flu-flu, în stil grunge; oricum ar fi, poartă-le!

Sursa foto front page – Fa Barboza/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.