Setari Cookie-uri

Cum purtăm perlele în ținute casual anul acesta

Moda, vremurile și preferințele se schimbă. Este imposibil ca totul să rămână la fel, indiferent de cât de mult ne-am dori să nu se întâmple așa. Din fericire, unele lucruri rămân așa cum ne plac. Iar perlele se situează tot la acel nivel valoros, așa cum erau și atunci când abia se descopereau. Dacă nu vrei să dai greș în modul cum le porți la ținutele tale casual preferate, îți oferim câteva trucuri.

Nu trebuie să rămâi la gândirea că perlele bunicii sunt demodate pentru că nu este deloc așa. Sunt un accesoriu extrem de atrăgător și elegant, perlele mulându-se la mai multe stiluri de haine, iar vestea bună este că nu trebuie să ai ceva anume pretențios în garderobă. Să știi să le porți - cu atitudinea impusă - este o provocare. Doar că una care odată trecută, îți va demonstra că moda este o zonă plină de distracție. Classy, chic și glamour, perlele acordă o notă de frumusețe și pot deveni cele mai bune complice atunci când ești în pană de idei.

Cum se poartă perlele? Mai intai cunoaște-le și învață să te joci cu ele

Nu spunem să te apuci să faci lecții de istorie, dar trebuie să știi câte ceva despre ele și ce le face atât de deosebite, ca să știi cum (re)consideri tot ce implică purtarea lor. În primul rând, trebuie să ai în vedere că perlele nu sunt doar albe și că mai sunt disponibile și în nuanțe roz, lavandă, negre și orice tonuri între acestea. În funcție de asta alegi cum să le asortezi cu culoarea pielii tale, a ochilor și a părului.

Citește și:

Perlele albe vor complimenta orice îmbrăcăminte și o va face foarte atrăgătoare, acestea fiind extrem de versatile pentru că se potrivesc cu orice tip de piele - permit opțiuni variate. Le poți asocia cu epoca elegantă de Hollywood, cu o nuntă și rămân fancy orice ar fi. Perlele roz induc o stare romantică și se potrivesc pentru ceva boem (dacă ești blondă, o să le adori), cele movalii sunt ceva mai feminine și se potrivesc celor cu pielea mai închisă, iar cele negre sunt seducătoare. Cel mai bine le vei purta la evenimente formale, dând o notă misterioasă.

perle pe haine Vezi mai multe haine și accesorii cu perle

Sfaturi despre cum se poartă perlele

Așa, ca niște completări, nu am vrea să credem că nu ne facem treaba. Dacă vrei să îndrăznești mai mult și să nu te limitezi la ținutele casual, lănțișoarele lungi sunt răspunsul tău. Doar că trebuie să ții cont de tipul tău de corp. Dacă ai un piept mare, alege unul mai lung de 90 de cm (te fac să pari mai slabă și mai înaltă). Piesele masive merg cu topurile fără umeri.

Citește și:

Nu totul se limitează la coliere pentru că cerceii, coronițele, decorațiunile cu perle de pe îmbrăcăminte și încălțăminte sunt la fel de importante. Le poți încorpora pe post de nasturi sau pur și simplu discret presărate pe bluzițe sau tricouri (atașate de tine sau cumpărate ca atare).

Vezi aici câteva sugestii despre acest trend

Eticheta purtării unor accesorii cu perle

Sau unde mai exact. Pentru că este clar că nu vei dormi cu un colier cu perle la gât, până la urmă ar fi o risipă. Pentru ținutele casual, perlele sunt “impuse” fie la ținute office, fie la cele casual care sunt în discuție. De altfel, anul acesta au fost incluse în multe prezentări de modă de la case precum Gucci, Chanel, Alexander McQueen, Simona Rocha, Valentino și alții (în diverse combinații tradiționale cu cristale, materiale, metale etc),

Citește și:

Am aflat că în 2018 perlele sunt perfecte pentru activitățile zilnice - vizite, plimbări, vacanțe, întâlniri cu prietenii, adică în cât mai multe ținute casual, de zi, urbane. Un șir de perle în două rânduri funcționează grozav cu niște jeanși și niște sneakersi, o rochie midi cu un cardigan. În principiu cu orice nu este prea sobru. Pentru doamnele care vânează ceva tineresc, pot condimenta aparițiile cu ceva modern și contemporan - chiar și un chocker discret - sau ceva într-o culoare mai îndrăzneață.

Primele piese care s-au folosit ca podoabe, perlele reprezintă una dintre cele mai vechi și frumoase ornamente. Poate că nu știm exact când și cum s-a gândit cineva să le facă bijuterii, dar cert este că în timp au dovedit că nu sunt fragile și s-au impus ca bunuri de preț care conferă feminitate purtătoarei.

Citește și:

Minimalist sau ecletic, e ușor de obținut.

Sursa foto Front Main pixabay, articol - pexels.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.