Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la cununia civila primavara

Primavara este anotimpul reinvierii. Reinvie natura, oamenii isi recapata si ei pofta de viata, reinvie si sentimentele frumoase. Este o perioada cu multa energie pozitiva, mult optimism si fericire, stari de care doi indragostiti ar trebuie sa profite pentru a-si consolida relatia.

Mai exact, este momentul in care un cuplu trece la urmatorul nivel si isi unesc destinele in acte si in fata lui Dumnezeu.

Pentru ca primavara inseamna in mare parte Paste si postul Pastelui, nu se prea fac cununii religioase si multi aleg sa semneze doar actele, lasand mersul la altar pentru vara sau toamna.

Asa ca m-am gandit sa pregatesc un material deosebit pentru acelea dintre voi care se pregatesc sezonul acesta sa devina sotii. Si am pentru voi rochiile perfecte in care sa straluciti cu aceasta ocazie.

Rochie lunga cu trandafiri

Exista oare o rochie mai frumoasa decat cea din imaginea alaturata?! Eu nu am vazut si nici nu cred ca o sa ma convinga cineva contrariul. Pe langa faptul ca este in ton cu anotimpul florilor datorita imprimeului cu trandafiri, rochia pare sa fi fost croita special pentru faptura gingasa care este femeia, pentru regina din ea, pentru femeia romantica si vesnic indragostita, de o eleganta cum nu s-a mai vazut.

Citește și:

Rochii cu broderie

Modele superbe de rochii cu broderie

Rochie lunga cu decolteu

Pe locul doi in topul preferintelor mele este, si sunt sigura ca va ramane o buna perioada de timp, rochia cu dantela si decolteu in V.

Este o rochie care te face sa intimidezi prin simplitate, delicatele, feminitate si eleganta. In fata viitorului sot si a cunoscutilor vei parea precum o printesa din palat mult prea delicata pentru aceasta lume.

Rochii de nunta

Gaseste modelul care te avantajeaza

Rochie midi satinata

Acest model de rochie ma duce cu gandul la Ducesa de Cambridge, nimeni alta decat sotia Printului William, fiul regretatei Lady Di. Pe ea o vad purtand-o cu eleganta, dar si pe tine atunci cand stai la bratul alesului si va pregatiti sa semnati actele.

Daca intentionati sa va invitati prietenii si rudele la un local ca sa sarbatoriti casatoria, ar trebui sa alegi un local elegant, intim, cu lumini calde.

Citește și:

Rochii de nunta

Alege din mai multe modele de rochii midi

Rochie bodycon din dantela

Rochia din dantela parca este destinata nuntilor. Pana sa iti vezi prietenele la restaurant imbracate cu rochii din dantela, alege tu acest model care sa-ti puna frumusetea in valoare la cununia civila.

Este de o eleganta deosebita care te va clasa in categoria sotiilor iubitoare, familiste, cuminti si de cariera, cu care barbatul o sa se mandreasca in orice moment in fata prietenilor si a colegilor.

Rochii de seara

Vezi mai multe rochii bodycon

Rochie conica cu dantela

Ador tipul asta de rochie, l-as purta cu orice ocazie, dar parca in acest moment il vad croit special pentru viitoare sotii insarcinate.

Asa ca, in cazul in care planuiesti sa sarbatoresti in aceeasi zi cununia religioasa si botezul copilului, rochia conica din dantela este recomandarea mea sincera.

Rochii din dantela

Alege modelul care ti se potriveste

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.