Setari Cookie-uri

De ce jacheta bomber din catifea e piesa sezonului

Jacheta bomber din catifea este un must have! De ce? Pentru ca satisface atat gusturile femeilor elegante si romantice, cat si pe cele ale tinerelor active si mereu aflate pe drumuri.

Cand spui catifea spui eleganta, pasiune, romantism, lux. Spui femeie misterioasa, delicata, blanda, puternica si seducatoare. Catifeaua reprezinta stil si eleganta si nu face altceva decat sa le puna si mai mult in valoare pe femeile obisnuite sa fie admirate si sa primeasca complimente si declaratii de dragoste.

Stiu ca anul trecut m-am indragostit iremediabil de rochiile si bluzele (cu umerii goi) din catifea. Pentru sezonul acesta ma gandesc serios sa imi achizitionez o jacheta bomber din catifea, fiind o piesa must have. De ce? Pentru ca satisface atat gusturile femeilor elegante si romantice, cat si pe cele ale tinerelor active si mereu aflate pe drumuri.

Iata deci patru modele de jachete bomber din catifea adecvate sezonului in care ne aflam:

Jacheta bomber roz

Jacheta bomber, roz prafuit si catifea - toate cele trei se afla inca de anul trecut in preferintele doamnelor si domnisoarelor de pretutindeni, astfel ca o jacheta bomber din catifea roz prafuit nu poate decat sa reprezinte o piesa de rezistenta.

Citește și:

Modelul din imagine este elegant si romantic. Il vad in aceeasi combinatie cu o rochie in clos neagra sau cu o pereche de pantaloni skinny negri + top negru cu decolteu adanc, pe care il porti fara sutien (ceva asemanator cu imaginea alaturata).

In picioare punem musai incaltaminte cu toc pentru a pastra eleganta.

Jacheta bomber din catifea

Jacheta bomber roz

Jacheta bomber bordo

Jacheta bomber bordo este si ea o piesa vestimentara eleganta datorita culorii si a materialului.

Este un model pe care il vad acoperind tot o rochie scurta in clos, dar si mai tare mi-ar placea mie sa o port cu blugi skinny si pantofi sport.

Merg mai departe si o vad asortata cu o sapca din acelasi material si tot intr-o nuanta inchisa si un rucsac in loc de geanta.

Jacheta bomber din catifea

Jacheta bomber bordeaux

Jacheta bomber neagra

Jacheta bomber neagra este modelul care impaca cel mai usor cele doua stiluri vestimentare - elegant si casual. In functie de starea ta de spirit o combini cu pantaloni lejeri, chiar si de trening, atata timp cat sunt tot din catifea, sau cu o frumoasa rochie, as merge tot pe negru, cu croiala bodycon, midi sau scurta.

Citește și:

Daca nu esti in dispozitia necesara pentru o pereche de pantofi stiletto sau sandale cu toc, mergi cu incredere intr-o pereche de pantofi casual, cei mai confortabili pe care ii ai.

Jacheta bomber din catifea

Jacheta bomber neagra

Jacheta bomber verde oliv

Verdele - in toate nuantele lui - ramane in tendinte si sezonul acesta. Asta inseamna ca o sa fii in trend daca alegi jacheta bomber de catifea din imaginea alaturata. Poart-o cu botine din piele intoarsa sau cu pantofi casual tot din piele intoarsa sau imitatie.

Daca vrei sa o imbraci cu o rochie, parerea mea este sa alegi un model in aceeasi nuanta de verde, se va crea astfel imaginea unui outfit elegant.

Jacheta bomber verde oliv

Jacheta bomber verde oliv


Sursa Foto Front Page: shutterstock/andersphoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.