Setari Cookie-uri

Espressor care nu-ti ofera doar espresso: tipuri de aparate pentru cafea

Cafeaua este buna de oriunde ar fi. Oare? Nu chiar. Cafeaua este perfecta atunci cand este preparata acasa si se bea dimineata in compania barbatului de care esti indragostita, in bucatarie, inainte sa plecati amandoi la job.

Cafeaua este buna cand o prepari pe aragaz, in ibric, si o bei din cana ta preferata, dar timpul si comoditatea cu care ne-am obisnuit nu ne mai permit acest lux, asa ca dimineata avem nevoie de un aparat care sa ne prepare singur cafeaua, rapid si usor.

Si nu orice cafea, ci una cu acelasi gust ca al celei pe care o preparau mamele si bunicile noastre cand eram copii si ne trezea mirosul puternic si aromat.

Din fericire pentru toata lumea, in prezent avem parte de espressoare performante pentru diverse bauturi, nu doar pentru espresso, care reproduc in totalitate gustul delicios al cafelei macinate. Iata patru dintre ele, tu alege-l pe cel care se potriveste gusturilor tale:

Tipuri de aparate pentru cafea performante

Espressor Tchibo Cafissimo Pure (cu capsule) - prevazut cu un sistem de presiune pe trei nivele in functie de tipul de cafea preparata, acest aparat ofera gustul perfect de espresso, cafea crema, cafea la filtru si ceai printr-o singura apasare a unui buton.

Citește și:

Espressor automat Saeco Incanto Executive HD9712/01 este echipat cu rasnite de cafea 100% ceramice, reglabile cu 8 trepte.

Aparatul are in dotare o carafa pentru lapte automata, cu auto-curatare.

Aparate pentru cafea performante

Espressor Tchibo Cafissimo cu capsule Pure Espressor automat Saeco Incanto Executive

Espressor automat si espressor manual

Krups Nescafe Dolce Gusto Drop KP350B este un aparat de cafea automat, pe baza de capsule. Ofera cafele de o calitate profesionala, cu spuma bogata si textura catifelata, datorita inaltei presiuni a aparatului. Cu Nescafe Dolce Gusto ai peste 25 de creatii premium din cafea, indiferent daca iti place cafeaua scurta sau lunga, neagra sau alba.

Ai o gama variata din care sa alegi, printre care ristretto, espresso, lungo, grande, cappuccino, latte macchiato, ciocolata calda, ceaiuri si bauturi reci.

Espressor manual DeLonghi EC221.B este prevazut cu port-filtru special pentru cafeaua macinata, dispozitiv spumare si sistem cappuccino (mixeaza abur, aer si lapte producand o spuma cremoasa, bogata, pentru un cappuccino delicios).

Citește și:

Espressor cafea

Krups Nescafe Dolce Gusto Drop Espressor manual DeLonghi

Si daca se intampla ca diminetile sa te prinda singura, iti recomand sa tii in locul unde iti bei cafeaua o carte captivanta (poti incerca "Oamenii fericiti citesc si beau cafea") care sa-ti tina companie si sa te ajute sa incepi ziua cu zambetul pe buze si cu ganduri bune.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.