Setari Cookie-uri

Fustele maxi iti alungesc tinuta

Fustele maxi sunt ideale pentru un sezon capricios cum este primavara. Introdu-le in garderoba ta si te vei putea bucura atat de outfit-uri casual, cat si de unele elegante.

Imi plac fustele maxi in egala masura cu fustele midi, chiar daca sunt o femeie miniona si ar trebui sa imi las mai mult dezgolite picioarele.

Vrei sa iti spun sincer de ce prefer fusta maxi in schimbul fustei mini? E simplu: ma feresc sa imi arat picioarele. Pentru ca sunt foarte alba si mereu se intampla sa am cate o vanataie inestetica, pentru ca atunci cand port tocuri sau platforme traiesc cu impresia ca printr-o fusta lunga nu se observa ca nu excelez in mersul pe tocuri, dar si pentru traiesc cu impresia stupida ca vantul sau altcineva o sa imi ridice fusta in cazul in care este prea scurta.

Asadar, materialul de astazi este despre fustele maxi, cele care lucreaza la alungirea tinutei.

Iar pentru aceasta perioada in care soarele ba ne zambeste inselator, ba ne face sa renuntam la toate hainele, sunt cele mai potrivite in cazul in care te-ai saturat sa iti "sufoci" picioarele in blugi.

Citește și:

Fusta maxi de blugi

Asa cum spuneam intr-un material anterior, fusta de blugi revine in tendinte, iar asta nu poate sa insemne decat ca e neaparat nevoie sa iti achizitionezi si tu una.

Pentru ca vorbim despre fustele maxi, iti recomand acest model simpatic pe care sa il introduci in tinutele tale de zi cu zi.

O vad purtandu-se cu sandale si pantofi casual, iar in partea de sus se poate asorta cu o camasa de blugi, un maiou sau o bluza care lasa timid la vedere un umar dezgolit.

Fuste de blugi

Vezi oferta de fuste maxi si alege modelul care ti se potriveste

Fusta maxi din tulle

Nu am purtat niciodata o fusta sau o rochie din tulle, dar ma incanta ideea la nebunie si mi se pare ca se potriveste ca o manusa cu schimbarea de stil la care lucrez.

Imi place cand vad o tanara intr-o fusta maxi din tulle, cu tenisi in picioare, bluza overize si o palarie pe cap.

Mi se pare ca este din alt peisaj, de pe alte meleaguri, meleaguri de poveste cu printese rebele.

Citește și:

Fuste din tulle

Alege-ti modelul preferat de fusta maxi

Fusta maxi cu imprimeu floral

Fustele maxi sunt, deopotriva, casual si elegante. Depinde de material si de imprimeu ca sa stii in ce categorie le incadrezi.

Modelul din imaginea alaturata este piesa de rezistenta intr-o tinuta eleganta pe care alegi sa o porti la un botez, o cununie civila si chiar la o nunta.

Pentru alungirea tinutei, pune-o in aceeasi combinatie cu un top cu bretele subtiri, mulat pe corp.

Fusta cu imprimeu floral

Mai multe modele de fuste maxi elegante


Acestea fiind spuse, mai ramane doar sa alegi modelul care ti se potriveste si care crezi ca te va ajuta sa cuceresti lumea!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Twinsterphoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.