Setari Cookie-uri

4 tipuri de fuste must have care merita investitia

Fusta este cea care stie sa evidentieze cel mai bine feminitatea si eleganta celei care o poarta.

Se poarta indiferent de sezon si indiferent de stilul vestimentar al celei care vrea sa o imbrace.

Chiar daca multe dintre noi aleg rochia in schimbul fustei atunci cand merg la un eveniment sofisticat, gasim modele de fuste ce pot fi purtate fara niciun fel de probleme la o nunta.

Mai jos iti prezint patru tipuri de fuste must have, fuste pe care le stii, probabil le-ai si avut sau le ai in dulap, dar de care nu stii ca sunt piese vestimentare care nu se demodeaza.

Fusta in clos

Fusta in clos este versatila.

Este cea pe care o combini cu o bluza cu umerii goi si pantofi stiletto si obtii o tinuta eleganta si seducatoare demna de un eveniment sofisticat.

Cand vrei sa te simti excelent in pielea ta fara sa depui prea mult efort, este suficient sa imbraci fusta in clos, un tricou si sa iti pui in picioare cea mai confortabila pereche de pantofi sport.

Citește și:

Fusta in clos

Alege modelul preferat de fusta in clos

Fusta creion

Fusta creion este reprezentativa pentru femeile elegante, femeile de afaceri, femeile secretare sau cele care lucreaza in banci.

Fusta creion se potriveste cel mai bine cu camasa clasica, sacoul cambrat si pantofii stiletto – outfit-ul ideal pentru locul de munca sau atunci cand ai o intalnire importanta si vrei sa faci impresie buna.

Probabil o sa zici ca tu nu o sa porti niciodata fusta creion, dar, crede-ma, ai nevoie de ea!

Fusta creion

Mai multe modele de fusta creion

Fusta maxi

Se spune ca fusta maxi nu este pentru oricine, ca fusta maxi nu le avantajeaza pe acelea dintre noi mai micute de statura, insa ea este o piesa vestimentara must have pentru oricine.

Fusta maxi se imbraca in toiul verii, dar si la 0 grade Celsius.

O poti introduce intr-o tinuta eleganta si sa o combini cu sandale cu toc, dar te vei simti minunat daca alegi sa o porti cu tenisi sau espadrile, un tricou innodat la mijloc si o jacheta de blugi sau din piele pe deasupra.

Citește și:

Fusta maxi

Gaseste o fusta maxi care ti se potriveste

Fusta cu pliuri

Fusta cu pliuri este prima fusta cu care noi facem cunostinta. Inca de mici, de cand pornim in clasa intai si imbracam uniforma scolara.

Este o piesa care nu se demodeaza si pe care este bine sa o tii in garderoba ani la rand, fie ca ai modelul mini, midi sau maxi.

Anul trecut s-a remarcat revenirea ei in tendite si inca se mentine in preferintele femeilor.

Fusta cu pliuri

Vezi mai multe modele de fuste cu pliuri


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Cozy Home

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.