Setari Cookie-uri

Fuste de stofa in carouri pentru cele mai chic tinute

Am adunat in sifonier circa “dar-cate-modele-de-fuste-din-astea-pastrezi” de fuste cadrilate. Morrrr dupa ele! Nu mi se pare nimic mai rafinat, sexy si in acelasi timp sobru ca o fusta din stofa cadrilata. Si bine am facut ca nu le-am dat!

In aceasta iarna se poarta mult modelele de fuste de stofa in carouri. Ecosezul scotian. Tartanul britanic. Carourile mici ce amintesc de tinutele de vanatoare ale Printului de Wales. Patratelele ce amintesc de tesaturile americane, ale camasilor de cowboy.

Toate s-au adunat si au facut o iarna pe cat de feminina si de chic, pe atat de confortabila si de calduroasa! Caci nimic nu tine mai bine de cald decat o fusta din stofa sau tweed.

Fuste de stofa in carouri in stil urban

Fuste de stofa in carouri

Iar eu, ca pasionata de tot felul de fuste de stofa in carouri, m-am pus serios pe documentat ce imi mai cumpar. Daca si tu esti indragostita de acest item vestimentar, vezi mai jos ce iti propun designerii pentru acst sezon. Si ce iti propun si eu sa cauti!

In acest sezon poarta fuste de stofa in carouri!

Nu o spun eu, o spun toate colectiile marilor case de moda! In iarna asta se poarta atatea feluri de fuste de stofa in carouri. Fuste midi, fuste mini, fuste lungi din stofa. Fuste conice din stofa, fuste drepte sau fuste plisate, ori poate fuste cu volane.

Citește și:

Dar ca sa nu spun chiar totul din prima, te invit sa vezi cateva modele de fuste de stofa in carouri, asa cum designerii le-au propus pentru toamna-iarna 2017-2018:

Gucci merge pe texturi cadrilate intr-un mix eclectic

Colectia Gucci mixeaza tesaturi ce amintesc de tartan cu imprimeuri etnice, pattern-uri gipsy, broderii florale si motive retro. Totul intr-o explozie de culoare!

Balenciaga a creat fuste de stofa atat in stil Wales cat si din ecosez scotian

Colectia Balenciaga este un mix de feminin si masculin. De business woman si femeie frivola, sexy. De femeie diminanta si femeie suava. Am vazut in colectia Balenciaga fuste midi cu carouri mici stil Wales, dar si modele de fuste pana la genunchi, amintind de ecosezul scotian.

Citește și:

De fiecare data, liniile feminine au fost contrablanasate de androgin, si invers. Fustele cadrilate semnate Balenciaga sunt purtate cu cizme colorate cu toc, bluze din satin, ciorapi colorati, accesorii pretioase.

Women Spring Summer 18 Discover the full collection on balenciaga.com and facebook.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Si Stella McCartney mixeaza carouri intr-un look preppy

Carourile tip Wales sunt o mostra de eleganta Brit Style. Iar in colectia Stella McCartney fustele in patratele sunt compeltate ton in ton de bluze din aceeasi tesatura si de accesorii din piele maro.

Tailoring in traditional checks is updated with unexpected details and bold new proportions. Wear it with a #StellaPopper bag. #StellaMcCartney

Citește și:

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

Sonia Rikyel a creat fuste de stofa in carouri, cu model asimetric

Si sonia Rykiel a creat fuste de stofa in carouri. Si s-a jucat mult cu simetria. Fustele ei au lungimi asimetrice, sunt midi si au o tenta retro, prafuita, dar atat de actuala si senzuala.

Colectia Mulberry este un omagiu adus tinutelor Brit Style

Ca si McCartney, Mulberry foloseste carourile tip tartan. Acest gen de tesatura, atat de groasa si totusi fluida, este perfecta la tinute office sau business dar si la evenimente speciale sau outfit-uri casual.

All year round: Our Trunk Bag in croc print is a bag for all seasons.⠀ .⠀ #MulberryTrunk #MulberryEngland #AW17

Citește și:

A post shared by Mulberry (@mulberryengland) on

De altfel, toate modelele de fuste de stofa in carouri sunt versatile. Le poti purta alaturi de cizme lungi, alaturi de bocanci sau pantofi sport, alaturi de pumps sau pantofi cu toc stiletto. Tweed-ul iti va conferi mereu un look rafinat, feminin si in acelasi timp serios.

Sursa foto front page – Samuel Henry/Unsplash, instagram, Pagina oficiala facebook Stella McCartney

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.