Setari Cookie-uri

Geanta tip sacoșă este versatilă și de efect în orice stil

Suntem mereu în căutarea celor mai chic trenduri, desigur! Dar ne place și shopping-ul deștept, așa că știm să ne bazăm garderobele pe piese versatile, ce rămân la modă mai mulți ani. Iar una dintre aceste piese este geanta tip sacoșă versatilă!

Știm bine că accesoriile de calitate, gențile și pantofii sunt adesea mai scumpe decât hainele. Și e normal! Până la urmă, o geantă sau o pereche de cizme te poate acompania mult timp. Astăzi te voi convinge că o geantă tip sacoșă de mână versatilă are calitatea de a-ți completa orice stil, orice ținută și că poate fi stylish atât în sezonul cald, cât și toamna sau iarna.

Îmi bazez recomandările pe faptul că geanta tip sacoșă versatilă se tot poartă de câteva sezoane încoace, atât la ținute business, cât și la blugi ori rochii casual, de zi cu zi, dar și la ținute ceva mai pretențioase, de cocktail. Așadar, descoperă câteva sugestii chic, de la designeri și câteva din magazine, și fii pusă la punct cu trendurile!

Citește și:

Alege o geantă ușor de asortat pentru un stil mereu chic!

Cum alegi geanta tip sacoșă versatilă în acest sezon

În primăvară-vară 2018 am întâlnit ceva variante la capitolul genți. Iar geanta tip sacoșă versatilă nu face excepție! S-a purtat în model rigid, solid, fără a se plia sau îndoi, în stil ”cutie” dacă vrei, la Lanvin, Balenciaga sau Vuitton. Am găsit și genți tip Tote, de data aceasta cu franjuri, la Tod’s.

La Alexander Wang, gențile tip sacoșă au fost basic, adesea în tonuri tari, fiind acompaniate de decorațiuni cu lanțuri. La Simone Rocha ele au fost create din texturi pufoase, plușate, iar la Balenciaga au primit ”pelerine de ploaie” colorate acid sau cu buline.

La Chanel, am întâlnit o altfel de geantă ușor de asortat. Mai ales dacă o asortezi cu încă o geantă! Este vorba de Tote-ul transparent, din plastic ori PVC, în care adesea stăteau clutch-uri ori alte poșete colorate sau prețioase.

Citește și:

Tot în stilul verii pot recomanda geanta sacoșă Max Mara, albă, cu model înflorat, dar și geanta sacoșă în dungi late alb-negru, propusă de Proenza Schouler. Ce rămâne la modă, dată fiind trecerea către toamnă? Descoperă și ce aduc trendurile sezonului rece, dacă ești în căutare de o geantă de mână versatilă!

Jurnalul unei shopaholice, geanta tip sacoșă versatilă, geantă de mână versatilă, geantă ușor de asortat

Geantă tote cu lanț Tote cu broderie

Geantă de mână minimal Geantă-sacoșă cu curea lungă

Tote cu structură matlasată Geantă-sacoșă tip sport

Sacoșă din textură metalică

Ce modele de genți se poartă în toamna ce vine

Toamna ce vine poate fi caracterizată de lux, opulență și genți mari. Dar și de miniaturi simpatice! Ce s-a văzut pe catwalk, în prezentări? Ei bine, la Fendi am întâlnit o geantă de mână versatilă, clasică, aș zice: varianta trapezoidală, cu logo-ul firmei pe toată suprafața. De la clasic, sărim la ”ciudățenii” și recomand să vezi colecția Dries Van Noten măcar pentru gențile Tote acoperite cu blană creață, tip merinos.

Citește și:

Dar pentru că am decis să aducem în prim plan o geantă ușor de asortat, să trecem peste ciudățenii, să ajungem iar la clasice. Clasice și nu prea am văzut la Michael Kors și Loewe, unde gențile au îmbinat animal print, respectiv piele colorată cu stofe cadrilate, în stil tartan sau ecosez.

Un exemplu de geantă ușor de asortat găsești la Vuitton, unde Tote-ul și poșeta de mână au fost din piele croco și snake, în tonuri de lila și roz. La Isabel Marant sacoșa a fost din piele pământii, cu franjuri lungi iar la Marni și Chanel geanta mare versatilă tip sacoșă a fost realizată din piele colorată puternic, în roz. La Adeam geanta-sacoșă a fost la intersecția cu rucsacul și borseta, iar la Ulla Johnson a fost ca un coșuleț retro, de bicicletă, doar că din piele galbenă ori nude.

Citește și:

Așadar, dacă există numitori comuni ai ambelor sezoane, când vine vorba de geanta tip sacoșă versatilă aceștia sunt: franjurile lungi, cât mai lungi, dimensiunea mare a poșetei și culorile tari!

Rămâne să-ți alegi tu favorita! Sau favoritele!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.