Setari Cookie-uri

Gloss pentru coafuri stralucitoare de Revelion

In ziua de azi totul pare mai usor. In ziua de azi gasim tot ce avem nevoie pentru ca tenul nostru sa arate impecabil cu sau fara fond de ten, dar si pentru ca parul nostru sa fie in orice moment stralucitor si cu volum. Mai pe scurt, in ziua de azi nu avem scuze care sa ne permita sa iesim din casa nearanjate.

Pana acum vreo cinci ani nu am stat niciodata sa analizez ce trucuri de infrumusetare ma ajuta sa ma binedispun intr-o zi proasta. Nu imi dadeam seama ca starea mea psihica se va imbunatati daca parul meu arata bine in ziua respectiva, asta insemnand, in cazul meu, sa fie indreptat cu placa, sa nu aiba fire despicate si sa miroasa frumos. La fel cum nu stiam ca niste unghii ingrijite si colorate contribuie si ele la aceasta stare de bine. Ei bine, acum stiu. Acum stiu ca parul trebuie sa spalat inainte sa apara primele semne de “par ingrasat”, ca varfurile au nevoie sa fie taiate in fiecare luna si ca folosirea unor produse de par este esentiala.

Produse gloss pentru par si coafuri stralucitoare

Daca cu rochiile si pantofii pe care urmeaza sa ii purtam la petrecerea dintre ani ne-am lamurit, astazi e timpul sa vorbim putin despre ce vom face cu parul nostru in noaptea de Revelion. Coafura se alege, am aflat eu de curand, in functie de rochia pe care o porti. Nu stiu sa iti spun exact ce se potriveste pentru fiecare model de rochie in parte, eu am aflat dela o doamna care m-a pregatit pentru o nunta si mi-a realizat coafura in functie de rochia mea, nu de dorintele si cerintele mele. Daca ma intrebi pe mine, parul trebuie aranjat dupa cum ne vine noua bine, dar uneori trebuie sa te lasi si pe mana specialistului. Cu ce pot veni eu in ajutorul tau sunt cateva produse pentru stralucirea parului. Glossul pentru par ajuta la realizarea unor coafuri stralucitoare demne de o petrecere cum este cea de Revelion.

Citește și:

Produse pentru stralucirea parului

Vezi mai multe produse pentru stralucirea parului

Si avem asa, indiferent daca la petrecere alegi sa iti tii parul drept, onduleuri sau sa-l prinzi:

Toate acestea produse profesionale vor oferi stralucire parului tau, dar si o coafura rezistenta. E important sa le ai in casa mai ales daca iti place sa detii controlul si nu te lasi des pe mana celor care lucreaza in saloanele de infrumusetare. Nu trebuie sa iti fie teama ca gloss-urile iti vor afecta negativ firul de par, atata timp cat dupa terminarea petrecerii vei fi constincioasa si iti vei spala parul si vei folosi un balsam, parul tau este in siguranta.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Puhhha

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.