Setari Cookie-uri

6 cei mai draguti pantofi in care sa petreci de Revelion

Nu mai lasa si anul asta sa treaca fara sa te bucuri de cea mai frumoasa tinuta de Revelion. Alege-ti acum rochia, salopeta sau fusta si pantofii eleganti cu care vrei sa impresionezi. Nu uita ca meriti ce e mai bun si meriti sa stralucesti!

Ei bine, a venit momentul ala din an cand pot sa te intreb fara sa sune ciudat: "Tu ce faci de Revelion?". Dar nu tin neaparat sa imi raspunzi la aceasta intrebare, mai repede ma intereseaza sa stiu cu ce o sa te imbraci. Vreau sa stiu daca o sa porti rochie, salopeta eleganta sau cea mai sexy fusta din garderoba. Pentru ca in functie de alegerea pe care o vei face, as vrea sa iti spun ce pantofi sa asortezi tinutei. Pana sa-mi dai raspunsul, insa, am ales deja sase perechi super dragute de pantofi cu care nu o sa dai gres. Hai sa le vedem:

Pantofi cu aplicatii pentru petrecerea dintre ani

Pantofii pentru petrecerea de Revelion trebuie sa fie cat mai deosebiti, trebuie sa fie special creati pentru ocazii, genul de incaltaminte de care femeile se feresc sa o poarte ziua in amiaza mare. Asadar, opteaza pentru pantofii cu aplicatii, pantofi stralucitori, pantofi in culori puternice si, neaparat, pantofi cu tocuri de la inalte la foarte inalte.

Citește și:

Pantofii cu bareta pe glezna sunt pentru rochii si fuste bodycon, pantofii cu aplicatii argintii sunt pentru rochiile negre cu aplicatii, in timp ce pantofii stiletto roze sunt atat pentru rochii si salopete elegante, cat si pentru combinatia jeansi - bluza din material fin.

Pantofi eleganti cu toc

Pantofi Buffalo cu detalii argintii Pantofi stiletto Buffalo Pantofi cu bareta pe glezna

Pantofi cu toc pentru tinuta de de Revelion

Pantofii argintii si cei aurii sunt favoriti pentru o petrecere cu multa stralucire cum este cea organizata in noaptea de Revelion, dar nu trebuie sa ne oprim aici. Mie una mi-ar placea sa vad mai multe femei incaltate cu pantofi stiletto fucsia sau galben/verde fluorescent.

Daca esti ca mine, adica mersul pe tocuri este si la 30 de ani un subiect delicat, iti recomand sa faci cateva exercitii inainte. Eu obisnuiesc sa fac asta. Dar exerseaza cu pantofii pe care urmeaza sa ii porti la petrecere, nu cu alta pereche, pentru ca difera de la model la model, chiar daca sunt toti pantofi cu toc. Foarte important, ai incredere in tine! Atunci cand exersezi mersul pe tocuri, exerseaza si limbajul propriului trup. Tine intotdeauna spatele drept, capul drept si privirea inainte. Nu lasa pe nimeni sa-ti afle secretul!

Citește și:

Pantofi eleganti de seara

Pantofi de catifea cu varf decupat Pantofi stiletto argintii Pantofi din piele intoarsa fucsia

Nu stii inca ce rochie sa porti in noaptea dintre ani?? Nu e panica, colega mea a facut deja lista de rochii de Revelion: rochia violet e cea mai chic varianta! O las sa te inspire.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By AbElena

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.