Setari Cookie-uri

Se poarta haina de blana colorata! De ce s-o alegi in acest sezon?

Tendintele pentru toamna-iarna 2017-2018 sunt un statement al femeii indraznete. Al femeii puternice, care nu se teme sa capteze toate privirile. Al femeii indraznete care stie ca locul ei este in centrul atentiei.

Tocmai pentru femeile ce isi doresc sa fie in lumina reflectoarelor am ales sa vorbesc despre cele mai cool haine in tendintele iernii: despre cele mai cool modele de paltoane colorate de femei: cele din blana in tonuri puternice!

Haina de blana colorata a aparut in multe colectii ale sezonului si asta pentru ca este o varianta cool a luxului sofisticat. Este metoda caselor de moda de a face tinutele luxoase urbane, de a face opulenta accesibila, ba chiar casual!

Daca vrei sa fii o adevarata fashionista in iarna aceasta, alege paltoane colorate de femei, fie ca alegi jachete din stofa, fie ca alegi haine de blana.

Miu Miu a propus haina de blana colorata in tonuri retro

Casa de moda Miu Miu a ales mai degraba tonurile pastelate, cremoase ce amintesc de inghetata declioasa de vara sau de sorbet-ul de capsune. Ori poate de briosele cu crema si glazura fondanta. Iar accentele de culoare intensa nu fac alceva decat sa sporeasca sarmul acestor haine.

Citește și:

Dar nu asta face modelele de paltoane colorate de femei Miu Miu speciale. Ci faptul ca designerii au transformat haina de blana colorata intr-o varianta versatila, usor de asortat indiferent de tinuta.

Citește și:

Desi de culoare roz, pastelata, haina Miu Miu este retro si asortata cu accente metalice aurii este tocmai varianta ce completeaza blugii si botinele cat si rochia de seara sau rochia office.

Colectia Fendi cuprinde modele de haina de blana colorate, alaturi de stofe pline si alte texturi diferite

Fendi a ales sa imbine mai multe haine in tendintele iernii. Haina de blana, rochia de stofa, cizmele rosii din piele. Si totul se imbina perfect intr-un mix Working Girl spectaculos, plin de rafinament.

Daca ma intrebi pe mine, Fendi este exact tot ce ador la trendurile acestei ierni. Woman in charge, femeie puternica, independenta dar care nu a uitat sa fie femeie, senzuala si preocupata de frumusete.

Citește și:

Poarta culori tari si la haina de blana. Inspira-te de la Prada!

Haina de blana colorata este vedeta si in colectia Prada. Si este o vedeta plina de indrazneala! Si asta pentru ca Prada propune paltoane colorate de femei in tonuri electrice. Mai precis albastru electric!

Waiting. For the indefinite. #Prada365 #PradaFW17 #PradaDenouement

A post shared by Prada (@prada) on

Pe langa culoare, si dimensiunile hainelor de blana sunt impresionante. Sunt cu adevarat dornice sa fie in centrul atentiei. Si sa te faca si pe tine sa fii in lumina reflectoarelor. Iar daca alegi o haina de blana albastra, crede-ma vei fi cea mai vazuta!

Citește și:

We like to look like. Each other. #Prada365 #PradaFW17 #PradaDialogue #PradaEtiquette

A post shared by Prada (@prada) on

Burberry propune nuante acide dar feminine

Burberry a ales sa mixeze ca Fendi mai multe haine in tendintele iernii. Haina de blana colorata este purtata cu haine in carouri, stofe tip tweed, sosete colorate si tinute in layere. Burberry mixeaza perfect texturi diferite, intr-un echilibru compozitional de care eu, una, m-am indragostit.

Team vibrant red tartan cone-heeled sandals with Argyle knitted wool socks

A post shared by Burberry (@burberry) on

De altfel, outfit-urile in straturi ce imbina texturi diferite sunt la mare cautare in acest sezon. Deci construieste-ti tinute eclectice, in care blana completeaza stofa si culorile tari si vei fi la moda.

Citește și:

Sursa foto front page – Sarah Diniz Outeiro/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.