Setari Cookie-uri

Cum purtam imprimeul Vichy

De la Brigitte Bardot, diva retro care a impus multe simboluri in moda, la Dorothy in Vrajitorul din Oz ori la fata in uniforma scolareasca a la Lolita style, de la femeia din anii '60 la femeia actuala, imprimeul Vichy isi pastreaza locul in topul preferintelor. Dar la ce se refera acest print Vichy si cand si cum sa il purtam? Hai sa descoperim mai jos!

Ma numar printre putinele persoane care nu-si doresc sa fie din nou copii, nu-si doresc sa se mai trezeasca in fiecare dimineata ca sa mearga la scoala si care nu-si mai doresc sa depinda de parinti. In schimb, as mai imbraca macar o data uniforma scolara in carouri mici, dar uniforma pe care o purtam in clasele primare, aceea in carouri alb cu albastru si cu sort. Sau macar orice haine care sa imite acel imprimeu in carouri cu patratele mici egale.

Pentru ca nu mai este posibil sa port iar uniforma de scoala primara, mi-am indreptat atentia catre camasile in carouri si alte haine cu patratele mici tip Vichy. Si am facut o pasiune. Am primit mai apoi in dar o rochie in carouri mici alb cu negru, iar inima mea s-a indragostit de o fusta scurta, tot in print cu patratele mici, dar cu alb si rosu.

Cat despre imprimeul Vichy, acesta este un imprimeu retro, dar face parte din acele printuri care nu se vor demoda niciodata, care imbina patratelele colorate cu cele albe. Este specific american si uneori reprezentativ pentru sudul Frantei.

Citește și:

Printul cu carouri mici Vichy a fost pus in valoare de celebra actrita Brigitte Bardot, care, in 1959, si-a facut aparitia intr-o rochie cu patratele roz si alb. O alta imagine reprezentativa este si Dorothy in Vrajitorul Oz. Dar si Lolita in filmul omonim dupa romanul lui Nabokov.

Imprimeul Vichy te ajuta sa obtii un look lejer, casual, dar si unul sexy si romantic. Iata cum:

Bluze si camasi cu imprimeu in carouri mici Vichy

Bluzele si camasile cu patratele mici si carouri in print Vichy continua sa fie in topul preferintelor si anul acesta. Sunt versatile, scolaresti si dragalase - merg in tinute office, cat si casual-sport!

Astfel de bluze cu imprimeu cu carouri mici reprezinta modelul de camasi si bluze pe care il imbraci atunci cand ai incredere in tine si vrei sa seduci. Este modelul de camasi si bluze cu imprimeu care trece cu usurinta de la stilul casual la stilul elegant si de la stilul elegant la stilul sexy.

Citește și:

Bluzele si camasile cu imprimeu Vichy se poarta cu jeansi si pantofi stiletto, dar si cu pantaloni scurti si pantofi sport, in functie de ocazie si de alte detalii pe care le mai au aceste bluze si camasi cu imprimeu cu patratele mici tip Vichy.

La fel, in functie de culorile cu care sunt create patratelele de pe imprimeul Vichy al bluzelor si camasilor, dar si de designul acestor piese, poti combina aceste piese cu alte haine, accesorii si incaltaminte in ton cu nuantele imprimeurilor sau in concordanta cromatica placuta, fie ea si contrastanta.

cămăși și bluze cu imprimeu cu carouri mici Vichy

Vezi mai multe modele

Rochii in imprimeu Vichy

Daca optezi pentru o rochie cu imprimeu Vichy bodycon si pantofi cu toc, o sa obtii un look indraznet, ideal pentru evenimentele organizate seara si iesirile in club.

In schimb, daca iti plac modelele din imaginea de jos, cele din stanga, acele rochii mai casual-chic cu imprimeu Vichy, ca sunt carouri mici alb-negru sau patratele albe si roz, inseamna ca urmaresti stilul casual-office, potrivit atat la tinute de birou, cat si la cele de zi, la o plimbare in oras cu prietenii sau iubitul.

Citește și:

Rochia cu imprimeu in patratele mici Vichy este rochia care iti va da incredere si energie la locul de munca, fie ca o combini cu tenisi sau balerini, fie ca ii adaugi o pereche de sandale cu toc.

Rochia din dreapta imaginii de mai jos este o rochie cu print Vichy in carouri mici patratoase gri cu negru, dar cu textura metalizata, cu irizatii lucioase, ceea ce duce stilul casual al acestui tip de imprimeu inspre o zona mai chic, mai de seara. Este o rochie de cocktail, dar potrivita si la o tinuta de party sau de seara, la un eveniment cu un dress code mai degajat. Dar poate fi purtata si ca sarafan office, datorita croielii, cu o camasa pe sub ea eventual si cu dresuri groase, opace. Oricum, va arata foarte bine pe tine si iti va crea un look interesant.

rochii cu imprimeuri in carouri mici Vichy Vezi rochii cu print Vichy

Fusta midi cu imprimeu Vichy

Daca-mi dai mie o fusta cu imprimeu Vichy, o s-o asortez cu un tricou si cu o pereche de tenisi. Daca o dai unei femei careia ii plac gentile si rujul rosu, o s-o puna in acelasi ansamblu cu pantofii cu toc. Insa iti spun sincer, trebuie sa alegi fusta in carouri mici Vichy in functie de stilul tau si de ceea ce porti tu in mod uzual.

Citește și:

Cum purtam fusta cu imprimeu Vichy depinde de starea pe care o avem in momentul in care ne alegem outfit-ul si de atitudinea cu care vrem sa o purtam. Dar, hei, oricat de practice si casual ar parea niste patratele mici in alb si negru, de regula, dar combinate si cu alte culori, o fusta in imprimeu cu carouri Vichy poate fi intr-un design mai aparte, specific elegant. De exemplu, asa sunt fustele conice de mai jos, dar decorate cu volanase si, fireste, print cu carouri Vichy.

Sunt atatea tendinte in mix in aceste fuste tip creion cu patratele mici tip Vichy! Volanase in stil latino sau de tip peplum, culori aparte, talie inalta si croiala conica midi, specifica tinutei office... toate sunt cool si moderne, perfecte la birou, dar si in tinute de ocazie mai relaxate, mai de cocktail, de pilda.

fuste conice cu imprimeu cu carouri mici vichy

Vezi fusta cu volane Vichy Fusta cu carouri si peplum

Citește și:

De ce-mi plac mie asa mult carourile? Pentru ca imi inspira eleganta si ordine, dar pot fi purtate si in multe tinute casual, chiar sport. Se asorteaza usor, contrar aparentelor.

Imprimeul cu carouri mici tip pătrățele Vichy face parte dintre cele mai clasice și versatile tipuri de imprimeuri, mereu în tendințe. Le vezi la vedete, dar si pe strada, purtat de la adolescente pana la doamne elegante. Este, totodata, acel tip de imprimeu care inspira vacanta, te trimite cu gandul la o tinuta de concediu pe Riviera Franceza.


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Oleksandr Berezko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.