Setari Cookie-uri

Cele mai chic imprimeuri pentru toamna: cauta-le de acum la reducere!

Suntem harnice si constiincioase, asa ca stim deja care sunt tendintele in moda pentru toamna-iarna 2017-2018. Si pentru ca suntem si destepte, le-am cautat deja in colectiile actuale, pentru a le cumpara la preturi bune, la reducere!

Stiu ca gandul iti fuge la concediul de vara. La weekendul la mare. Si, da, stiu ca suntem abia in iulie, insa nu m-am putut abtine sa caut cele mai chic imprimeuri pentru toamna tocmai pentru a le cumpara la reducere! Daca esti interesata, cauta-le mai jos:

Printuri in carouri pentru toamna iarna 2017-2018

Nu se dau duse din garderobe! E vorba despre carouri, dragilor! Carouri de scolarita, texturi cadrilate ce amintesc de “uniforma” cowboys din America sau carouri de amintesc de tesaturile scotiene si britanice, de tip ecosez si tartan.

Raman la moda in toamna, purtate intr-un stil ce aminteste de anii ’90. Cu rochii maxi, cu mom fit jeans si helanci pe gat sau cu piese mulate pe dedesubt. Inspira-te de la Chloe, Gucci si Yeezi! Ideea e sa le porti in layere.

Printuri in carouri pentru toamna iarna 2017 2018

Cauta cele mai chic haine cadrilate

Cele mai chic imprimeuri pentru toamna: se poarta etno

Sau sa le zicem Folk? Ideea este ca printre cele mai chic imprimeuri pentru toamna se numara obisnuitele motive etnice. Neaparat eclectice, mixate impreuna, din cap pana in picioare daca e posibil.

Citește și:

Cumpara-ti de acum piese cu print etno si poarta-le eclectic. Ia romaneasca, motivele sud-americane, motivele tribale africane – toate sunt IN!

Cele mai chic imprimeuri pentru toamna: se poarta etno

Rochie cu fusta etno Fusta conica cu motive populare Salopeta cu motive etno-chic

Imprimeuri de esarfa pentru toamna asta

Stii ca esarfele au anumite printuri, nu? Le poti intalni si sub denumirea de imprimeuri caleidoscopice, insa imprimeurile de esarfa sunt in tendinte in toamna!

Este cu siguranta unul dintre cele mai chic imprimeuri pentru ca se regaseste pe texturi satinate, usoare, suave, feminine.

Pe rochii lungi flu-flu, pe rochii maxi plisate, pe fuste midi fluide, imprimeurile acestea hippie sunt la limita dintre bughez si boem. Le gasesti la Gucci, McQueen si Etro.

Imprimeuri de esarfa pentru toamna asta

Alege haine in imprimeu de esarfa pentru la toamna

In toamna asta poarta imprimeul cu buline

Faimoasele si deja ultra-purtatele Polka Dots sunt bine ancorate, indraznete si puternice pentru niste buline! Si spun asta pentru ca imprimeurile cu buline se poarta la toamna din cap pana in picioare!

Citește și:

Cele mai intalnite printuri cu buline sunt in alb-negru si pot fi mici dar si mari. Inspira-te pentru cele mai chic imprimeuri pentru toamna de la Loewe, Balenciaga si Giambattista Valli.

In toamna asta poarta imprimeu cu buline

Alege dintre cele mai chic haine in Polka Dots!

Acum ca ai aflat ce haine cu motive sunt la moda in toamna si in sezonul rece ce urmeaza si ca ai gasit si sugestii chic la cele mai bune preturi, nu-mi ramane nimic altceva de facut decat sa te invit sa le cumperi. Ah, da, si sa-ti spun ca in toamna ce vine, orice imprimeu poate fi la moda, mai ales purtat de sus pana jos.

Sursa foto front page – Andrew Robles/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.