Setari Cookie-uri

10 instagrammeri din Romania pe care sa ii urmaresti

Un cont de Instagram este o arhiva foto, un album foto personal. Poti sa il faci public sau poti sa il tii privat si doar cei apropiati sa se bucure de fotografiile tale. Unii posteaza zilnic poze cu ei, altii doar cu locurile pe unde trec si care ii inspira, piesaje care te lasa fara suflare, iar ceilalti sunt artisti si isi promoveaza munca.

Oricum ar fi, un lucru este sigur: trebuie sa le urmaresti activitatea. Rasfoirea unor conturi de Instagram care promoveaza arta si ne prezinta peisaje din intreaga lume sunt o adevarata sursa de relaxare, dar si de inspiratie. Blogu lu' Otrava, Alisa Anton si Emanuel sunt doar cativa dintre instagrammerii ale caror conturi de Instagram ne arata orasele si natura in adevarata lor splendoare. Eu le-am dat deja Follow si am pornit in calatorie alaturi de ei.

@alisaanton

Alisa Dalia este din Oradea si ii place foarte mult sa calatoreasca. Se vede asta in fotografiile pe care le face. @alisaanton este urmarita de peste 11.000 de oameni si posteaza zilnic.

Urmareste contul: @alisaanton

@alisaanton

@yesmyfriend

Emanuel este pasionat de fotografie. De curand s-a mutat la Paris si daca iti este dor de capitala Frantei poti sa vezi poze frumoase de acolo pe contul sau de Instagram.

Citește și:

@yesmyfriend (peste 2000 de postari) este urmarit de peste 21.000 de oameni.

Urmareste contul: @yesmyfriend

@yesmyfriend

@fabmusediana

Diana este Co-FOUNDER of FabulousMuses.Net, daca ne uitam in descrierea de pe profilul din Insta, si este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de fashion.

Contul ei de Instagram este urmarit de 120.000 de oameni.

Urmareste contul: @fabmusediana

@fabmusediana

@lidia.muntean

Lidia Muntean este pasionata de calatorii si are un cont de Instagram foarte cool.

E urmarita de peste 4.000 de oameni si puteti sa o faceti si voi.

Urmareste contul: @lidia.muntean

@lidia.muntean

@qmike

@qmike are unul dintre cele mai cool conturi de instagram pe care le-am vazut vreodata.

Quyen Mike este un fotograf roman care locuieste la Londra.

Urmareste contul: @qmike

@qmike

@irinahp

Irina este o tipa din Romania care locuieste alaturi de iubitul ei la Viena.

Citește și:

Este urmarita de 172.000 de oameni, iar pozele ei (peste 2000 la numar) sunt foarte, foarte cool.

Urmareste contul: @irinahp

@irinahp

@fabmusealina

Alina Tanasa este jumatatea blonda a fabuloaselor (FabulousMuses.Net). Calatoreste mult si este pasionata de fotografie. 104.000 de oameni ii urmaresc deja contul de Insta.

Urmareste contul: @fabmusealina

@fabmusealina

@dan_cretu

Dan este unul dintre cei mai pe val artisti romani. Foarte apreciat in afara tarii, Dan Cretu are un cont de Instagram super interesant pe care trebuie neaparat sa il urmaresti.

Deja o fac 197.000 de oameni.

Urmareste contul: @dan_cretu

@dan_cretu

@bloguluotrava

Otrava este un blogger foarte pasionat de Bucuresti si de calatorii. Se vede asta din fotografiile pe care le face (peste 3000 postate pe Instagram).

Contul este urmarit de peste 64.000 de oameni.

Urmareste contul: @bloguluotrava

Citește și:

@bloguluotrava

@ghicapopa

Un artist roman foarte apreciat in strainatate care are un cont genial. Aproximativ 8.000 de oameni il urmaresc si trebuie sa faci si tu asta.

Urmareste contul: @ghicapopa

@ghicapopa


Urmareste cu atentie conturile de Instagram ale pasionatilor de calatorii si nu rata nici cel mai mic detaliu din fotografie cu ajutorul unei tablete performante.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.