Setari Cookie-uri

Jacheta paturica: cele mai chic modele de geci in tendinte

Am o veste proasta, fetelor! Se pare ca totusi a venit si iarna in toata tara. Mai tarziu, dar deloc delicata, ba chiar friguroasa. Dar am si o veste buna! Am solutia pentru zilele geroase: jacheta paturica este calduroasa si uuuuber-stylish!

Ok! Numele ei nu este tocmai sexy. Nici in engleza, nici in romana. Blanket Jacket are o rezonanta, fie! Insa se refera, fara doar si poate la pledurile matlasate pe care americanii le folosesc pentru a se acoperi.

Asadar, jacheta paturica, asa cum o cheama pe romaneste, este un model de jacheta groasa si calduroasa pentru zilele de februarie care, se pare, nu fi-vor (sau vifor?!) tocmai delicate.

Ceea ce nu are la capitolul delicatete sau feminitate suplineste and then some la capitolul atitudine, urban-style si curaj vestimentar. Ah, da si la caldurica! Pentru ca paturica rimeaza cu caldurica.

Unul dintre cele mai chic trenduri: jacheta paturica pe catwalk

Jacheta paturica a fost vedeta pe catwalk in colectiile in tendinte pentru iarna. Asadar, daca nu ti-ai cumparat inca o geaca matlasata de iarna pentru anul 2018, acesta este modelul pentru tine!

Citește și:

In colectia Chanel, la Sonia Rykiel, la Junya Watanabe sau Mulberry, am gasit aceste modele de geci in tendinte. Si asta pentru ca stilul in acest sezon a insemnat confort. Si ce este mai confortabil cand este frig decat o jacheta groasa si calduroasa?

Modele de geci in tendinte: se poarta geaca matlasata

Acest tip de jacheta in tendinte pentru iarna vine in toate formele, texturile si marimile. De la geci in tendinte de lungime midi sau maxi, pana la jachete scurte.

Secretul consta sa alegi o jacheta paturica cu umplutura serioasa de vatelina si dintr-un material cat mai “tehnic” – de exemplu fas! Si daca vrei sa fii cu adevarat in trend, alege o geaca matlasata de iarna care se inchide parte peste parte, eventual cu un cordon in talie!

Citește și:

Da, iarna aceasta imbina perfect frumosul cu pufosul! Adica n-ar fi pacat sa tremuri cand ai la dispozitie cea mai chic, simpatica, sexy (desi masiva) jacheta? Eu zic ca e cazul sa ii dai o sansa acestei fenomenale Blanket Jacket!

Alege si tu jacheta paturica in acest sezon

Jacheta paturica petrecuta Jacheta matlasata scurta

Jacheta paturica midi Jacheta matlasata cu cordon

O poti purta si cu deux-piece sau costum cu pantaloni din stofa, la birou. Arata spectaculos intr-un mix Working Girl. O poti purta si cu blugi si bocanci si tricotaje ample, la fel de pufoase, in stil casual. Dar o poti asorta si la rochii sexy si cizme peste coapse daca mergi la un party! Jacheta paturica este must-have!

Sursa foto front page – Ilya Yakover/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.