Setari Cookie-uri

La ce ocazii poti purta un tricou personalizat

Ador tricourile personalizate! Am atatea idei in cap de mesaje si imprimeuri incat as putea sa imi deschid propriul magazin, dar pana atunci sunt abonata la magazinele online care imi pun la dispozitie o sumedenie de modele care imi aduc zambetul pe buze si imi merg direct la inima.

Doar ca un tricou personalizat nu se poarta chiar asa cand vrem noi. Am vazut atatea modele cu mesaje si imprimeuri in momentul si pe persoana nepotrivit/a incat chiar consider ca ar trebui sa se "impuna" o limita.

Eu am ales trei ocazii ideale pentru purtarea tricourilor personalizate. Hai sa vedem care sunt:

Tricouri personalizate pentru mirese si burlacite

Aici este regula: atat viitoarea mireasa cat si prietenele ei poarta tricouri personalizate la marea petrecere a burlacitelor. Pozele de pe retelele de socializare o sa arate fabulos!

Mi-a placut in mod deosebit tricoul cu mireasa schitata. Este pentru tinerele sfioase si linistite, care se bucura de moment fara sa atraga atentia asupra lor, in timp ce prietenele ei ofera un adevarat spectacol si spun "What happens at the Bachelor's party stays at the Bachelor's party".

Citește și:

Sau, ca sa pastram nota, imbracam prietenele intr-un tricou cu mesajul "Team Bride" si il pastram pe cel in spiritul Las Vegas-ului pentru tricoul miresei care spune: "Bling, Bling, I got the ring".

Tricouri personalizate pentru mirese si burlacite

Insarcinata sau mamica? Gaseste ce ti se potriveste!

Tricouri personalizate aniversare

De ziua ta ai voie sa faci ce aroganta vrei! Este ziua in care trebuie sa stralucesti si sa iesi in evidenta, sa afle toata lumea ca este ziua ta.

Asta inseamna ca poti sa porti tricouri personalizate cu cele mai indraznete mesaje, mesaje ce vor aduce un zambet pe buze celor care vor citi.

Sa nu pierdem din vedere faptul ca un tricou personalizat este si un subiect bun de conversatie si o modalitate de a te baga in seama cu cineva.

Tricouri personalizate aniversare

Cauta zodia si luna in care te-ai nascut!

Tricouri personalizate pentru (viitoare) mamici

Mi se par atat de dragalase tricourile personalizate pentru viitoarele mamici!!! Cel putin cele pe care le-am gasit in magazinele online sunt numai bune de luat acasa sau de facut cadou.

Citește și:

Si se gasesc online numeroase modele pentru aceasta ocazie deosebita si plina de emotii. Gasim chiar si seturi pentru mama si fiica/fiu, cum este cel cu "Me" si "Mini Me".

Cel mai haios mi s-a parut modelul cu bebelusul care trage cu ochiul la lumea de afara, lumea in care urmeaza sa intre.

Tricouri personalizate pentru (viitoare) mamici

Gaseste modelul preferat pentru viitoarea mireasa si echipa de burlacite!

In afara de acestea, mai sunt tricourile personalizate cu orasul/tara in care te aflii/pe care o vizitezi. Concertele si festivalurile sunt si ele ocazii in care sa iti etalezi tricourile reprezentative pentru eveniment.

Si nu uita de tricourile cu imprimeuri motivationale - oamenii au nevoie sa ridice ochii din pamant si sa fie incurajati.

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.