Setari Cookie-uri

Lenjerie intima simpla din bumbac: unde o gasesti la preturi bune

Este cunoscut faptul ca cel mai bun material pentru lenjerie intima este bumbacul, asa ca pentru astazi m-am gandit sa vin cu cateva recomandari pe care le gasesti online la preturi super avantajoase.

Dar pentru inceput trebuie sa recunosc ca si eu ma las de foarte multe ori dusa de val si sunt tentata sa aleg articolele vestimentare si lenjeria intima dupa cum felul in care arata, in functie de imprimeu si croiala. Hainele trebuie sa fie in tendinte, iar lenjeria intima... sexy. Dar uite ca gresesc si daca tu faci la fel, gresesti si tu.

Sunt de acord ca ceea ce punem pe noi trebuie sa arate bine, sa fie la moda si sa ne faca sa ne simtim extraordinar in pielea noastra, dar cel mai important, crede-ma, este materialul din care sunt confectionate toate articolele din dulap.

Si da, materialul este mai important chiar si decat brandul care le vinde.

Lenjerie intima din bumbac pentru sanatatea aparatului genital

Cand vine vorba de lenjeria intima, fa bine si evita fibrele sintetice precum elastanul, poliamida, lycra sau poliesterul. Oricat de seducatoare ti s-ar parea modelele confectionate din aceste materiale, afla ca nu sunt deloc sanatoase, ba chiar te poti alege cu infectii vaginale. Daca obisnuiesti sa porti chiloti tanga, atunci pericolul esti si mai mare.

Citește și:

Opteaza pentru lenjeria intima din bumbac. Chiloti, sutiene, body-uri si maieuri.

Bumbacul este un material 100% natural si, implicit, non alergic. Este moale si nu irita pielea, permite aerisirea, absoarbe si elimina umezeala corpului si este singurul material recomandat persoanelor care sufera sau sunt predispuse la infectii ale aparatului genital.

Lenjerie intima din bumbac

Sutien din bumbac Chilot imprimat din bumbac Chilot clasic din bumbac

Lenjerie intima din bumbac simpla si sexy

Stiu ca atunci cand spui lenjerie intima din bumbac gandul iti fuge automat la perechile de chiloti clasici (de baba, cum ar spune tineretul), la modelele de maieuri pe care le purtam cand eram mici si la sutiene banale. Dar situatia nu este chiar asa.

Brandul romanesc de lenjerie intima Uniconf pune la dispozitie o multime de modele simpatice de lenjerie intima din bumbac pe care o sa le indragesti fara doar si poate.

Citește și:

Gasesti de la chiloti cu talie inalta si chiloti normali la chiloti tanga si chilot brazilian cu imprimeuri, de la body cu maneca lunga la body cu bretele subtiri si decolteu si cate si mai cate alte modele din bumbac care sa satisfaca gusturile fiecarei femei in parte.

Lenjerie intima din bumbac

Body din bumbac Maieu dantelat din bumbac Maieu din bumbac cu decolteu

P.S.: Dantela se regaseste si ea printre cele mai bune materiale pentru lenjerie intima. Daca este dantela naturala, aceasta permite pielii sa respire si nu afecteaza in niciun fel sanatatea organului genital, mai ales daca lenjeria intima este confectionata in amestec cu bumbac.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/S_L

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.