Setari Cookie-uri

Lenjerie intima de firma pentru sarbatorile de iarna

Lenjeria intima este ceva ce cumparam des, pentru ca este igienic, dar si pentru ca vrem ca pe sub haine sa purtam ceva confortabil si sexy, care ne ajuta sa ne simtim bine in pielea noastra. Si am cateva propuneri de nerefuzat pentru tine.

Luna decembrie, Valentine's Day si Dragobetele, 1 si 8 Martie, vara si ziua de nastere sunt momentele in care noi femeile punem cel mai mult accent pe lenjeria intima, chiar daca nu este nimeni sa vada ce ascundem pe sub hainele de sarbatoare.

Lenjeria intima reprezinta un accesoriu vestimentar care ne ajuta sa ne simtim bine in pielea noastra, sa avem incredere in noi si sa flirtam. O femeie care constientizeaza ca ascunde pe sub outfit o lenjerie intima super sexy o sa fie capabila in orice moment sa priveasca in ochi un barbat si sa il provoace.

Din fericire, magazinele online pun la dispozitie numeroase produse de lenjerie intima, care mai de care mai incitante. Iata cateva modele pe care ar trebui sa le achizitionezi repejor:

Lenjerie intima de firma pentru femei

Sutienele sunt, poate, mai bagate in seama decat chiloteii. Spun asta pentru ca in ultima vreme s-a purtat sutienul la vedere. Prin urmare, de sarbatori, in special pentru seara de Revelion, nu poti sa alegi sa porti un sutien la intamplare. Nu, sutienul trebuie sa fie deosebit si sa te pregateasca pentru orice moment. M-am gandit sa iti recomand trei modele de la branduri de top precum Guess, Wonderbra si Etam.

Citește și:

Alege sutien cu push-up pentru rochii si bluze cu decolteu, sutien cu choker pentru atunci cand vrei sa lasi mai mult la vedere si sutienul din dantela pentru transparente.

Lenjerie intima de firma

Sutien olive Guess Sutien din dantela cu choker Sutien cu push-up Wonderbra

Lenjerie intima pentru sarbatori: chiloti sexy

Poarta lenjerie intima in ton cu iarna si ale ei culori, adica alb, gri, argintiu, sau nuante nude, dar si rosu, auriu si verde - in ton cu sarbatorile. Opteaza in orice moment pentru lenjerie din bumbac, face bine la sanatatea zonei tale intime, si opteaza pentru chiloteii din dantela sau material satinat atunci cand te pregatesti de o seara romantica.

Si aici poti sa alegi modele de la branduri renumite precum Versace, Guess si Triumph. Important este sa te simti confortabil si sa iti dea un boost de incredere.

Lenjerie intima pentru sarbatori

Chiloti cu dantela Guess Chiloti tanga Triumph Chiloti de dantela Versace

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Pecherytsya Oleksandr

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.