Setari Cookie-uri

Inspira-te din look-ul Andreei Antonescu

Pe Andreea am cunoscut-o personal dupa destramarea trupei Andre, insa i-am devenit fana inca de la debutul ei in industria muzicala, mai exact odata cu lansarea albumului "La intalnire" (1999).

Eram o copila pe atunci si tot ce imi doream era sa ma imbrac ca ea, sa ma machiez ca ea, sa port incaltaminte cu platforma super inalta, sa-mi impletesc tot parul in codite si sa ajung pe o scena unde sa pot dansa ca ea.

Suntem in 2017 si nu am apucat sa fac mai nimic din ce mi-am dorit la vremea respectiva, insa trecerea anilor i-a adus Andreei mai multe schimbari de stil si de look cu care indraznesc sa cred ca acum as putea tine pasul daca m-as ambitiona putin.

De curand m-am intalnit cu ea si am invitat-o la o plimbare scurta in Parcul Cismigiu. Cu ochelarii de vedere pe nas, nu am putut sa nu remarc privirile celorlalti atintite asupra ei si coatele pe care si le dadeau. O recunosteau, doar ca outfit-ul sexy-casual, rujul rosu, coafura si ochelarii de soare o faceau la randul lor imposibil de trecut cu vederea.


Look sexy-casual

Andreea a purtat la intalnirea noastra boyfriend jeans, un body roz pudra din tulle si dantela, tenisi Converse cu platforma si o jacheta cu aspect catifelat.

Citește și:

Din nu stiu ce motive prostesti, eu am ramas doar sa visez la acest outfit, outfit care nu ar fi avut acelasi impact vizual daca nu ar fi fost accesorizat cu ochelarii de soare unisex Montana Sunoptic.

Ochelarii, rujul rosu si bretonul o faceau sa para nu doar Andreea Antonescu de la Andre, ci o celebritate de la Hollywood.

Andreea Antonescu


Cum si-a accesorizat Andreea Antonescu tinuta

Si tin sa mentionez ca ochelarii din imagine sunt de la Lensa si sunt singurii ochelari pe care i-am incercat si chiar mi-a placut ce vad in oglinda. Rama lor este cu cadru din plastic negru si brate din metal.

Acum ca m-am decis sa renunt la ochelarii de vedere in favoarea lentilelor de contact, am inteles ca este important sa ma protejez de razele solare.

Andreea Antonescu

Despre Andreea Antonescu as putea scrie multe... atat imi este de draga. Si pentru ca imi este atat de draga o s-o mai aduc in discutie in materialele mele, ba chiar am sa-i propun sa facem si un interviu din care iti promit ca o sa afli multe lucruri de folos.

Citește și:

Avand in vedere ca mi-am cumparat de curand lentile de contact, dar inca incerc sa imi fac curaj sa le port, ma gandeam sa incep prin a o intreba cum a rezistat sa poarte timp de 15 ani lentile de contact si cum s-a decis sa revina la ele dupa un an si jumatate de pauza.

Sursa Foto: Alex Tuturescu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.