Setari Cookie-uri

Machiajul cu accente argintii: pe cine avantajează și pe cine nu 

Ce spune mai mult Regina Zăpezii dacă nu un machiaj cu farduri argintii? Ei bine, se pare că asta a fost și în mintea designerilor și stiliștilor ce au propus machiajul cu accente argintii drept unul dintre stilurile de bază ale sezonului rece, care tocmai ce a început. Descoperă și tu cum porșți farduri metalice argintii pentru un machiaj șic.

Argintiul metalic ce te trimite cu gândul la metal topit a fost printre favoriții stiliștilor ce au realizat make-up-urile designerilor, în prezentări. Argintiul este misterios, prețios, dar parcă mai accesibil decât auriul. Și argintiul mai are ceva: amintește de iarnă, de frig, în timp ce auriul sugerează solar, vară.

Argintiul înseamnă cosmic, razele lunii, stele, nopți înghețate de iarnă. Te trimite cu gândul la supranatural, la mister. Și mai are ceva această textură ”înghețată”. Machiajul cu accente argintii este mai ușor de realizat decât cel auriu, acela necesitând finisaje precise.

Felul în care designerii au propus farduri metalice argintii pentru un machiaj șic creează un look misterios, feminin, senzual, rafinat, dar și unul plin de mindfulness, de dimensionalitate, de profunzime. Și asta pentru că stiliștii au propus adesea un machiaj cu farduri argintii pe colțurile interne ale ochilor, adăugând profunzime privirii, creând un look captivant, hipnotic, atrăgător.

Citește și:

Efectul argintiului ce captează lumina, genele lungi, cu care adesea machiajul cu accente argintii este combinat, creează priviri între angelic și demonic, oricum de prezență, dar și de poveste, de feerie sau nimfă a pădurii înghețate. Dacă te-a convins introducerea mea despre stilul de machiaj cu farduri argintii, te invit să descoperi în ce fel poți fi și tu o Crăiasă a Zăpezii, din rândurile de mai jos. Vei găsi și multe sugestii de farduri metalice argintii pentru un machiaj șic, din magazinele noastre online.

Așadar, cum s-a văzut machiajul cu accente argintii pe catwalk?


Argintiul metalic este unul dintre cele mai șic tonuri ale sezonului

Cum spuneam, machiajul cu accente argintii este seducător, simplu, dar complex. Unii stiliști au ales mici accente de argintiu la colțul intern al ochilor. Alții au mers pe un machiaj cu farduri argintii și contur accentuat, linii teatrale și grafisme colorate. Unii au ales umbre intense în contrast cu lumina, în timp ce alții au conturat doar pale firave, delicate de lumină, ca printr-un văl fin. Oricum, infuzia de argintiu i-a prins pe toți!

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, machiajul cu accente argintii, machiaj cu farduri argintii, farduri metalice argintii pentru un machiaj șic

Alege farduri metalice argintii aici Creion ochi argintiu waterproof

Fard gri cenușiu Farduri pentru smoky eyes argintiu

La Fendi am descoperit machiajul cu accente argintii suave, delicate, retro, amintind de moda anilor 80. Modelele au purtat culori neon, tricotaje pe gât și cercei mari din plastic, alături de bucle crețe, buze naturale și prafuri de argintiu delicat pe colțul intern al ochilor și pe pleoapa inferioară. De asemenea, conjunctiva inferioară și colțul ochilor a primit eyeliner negru, fin, pentru a sublinia și mai mult fardurile deschise la culoare.

Și la Mary Katrantzou a ieșit în evidență îmbinarea de farduri metalice argintii pentru un machiaj șic, cu ceva eyeliner negru. Buzele au rămas nude, ușor lucioase, colțurile ochilor argintiu metalic, intens, bine definite și un ușor smoky pe pleoapa inferioară și coada ochiului.

Citește și:

Ei bine, la Emporio Armani, machiajul cu accente argintii a fost spectaculos, intens, cu nuanțe acide, fără să ai cum să-l ratezi, atât de vizibil! Stiliștii Armani au ales un smoky eyes gri, cu accente de antracit pe pleoapa inferioară și interiorul pleoapelor. Genele au fost bine conturate iar totul a fost completat de tușe de verde smarald pe arcade și pe colțul intern al ochilor. Stiliștii au adăugat și accente intense de farduri metalice argintii pentru machiaj șic, exact pe colțurile interne ale ochilor. Buzele au rămas nude, cu gloss iar sprâncenele au fost puțin zburlite, în timp ce buclele au fost pe același vibe de effortless.


Poartă și tu machiajul cu accente argintii anul acesta

Au mai fost și alte variante de machiaj cu farduri argintii, unele mai delicate, altele mai spectaculoase. Unele suave, altele completate de tușe neon. Unele cu aplicații de pietre strălucitoare, altele cu gene în culori electrice. Cum mai poți combina farduri metalice argintii pentru un machiaj șic, în trendurile sezonului?

Citește și:

Prada a îmbinat machiajul cu accente argintii cu albastru electric, stil cat-eye. Marc Jacobs a mers pe argintiu și gri antracit, saturat, aplicat în strat gros pe pleoapă și arcadă sau pe cat-eye dus către tâmple din aceleași farduri. Carmen Marc Valco a asortat broderiile și stilul victorian cu smoky eyes cu gri și accente argintiu cu glitter. Și tot pe sclipici argintiu, presărat delicat, fără alte accente de data aceasta, au mers și Milly sau Genny. Asta în timp ce Delpozo a propus tușe de argintiu metalic și make-up nude în rest.


După cum vezi, stilurile de machiaj cu farduri argintii sunt nenumărate. Unele mai opulente, mai încărcate. Altele simple, naturale. Unele mai senzuale, misterioase și luxoase. Altele cu tentă strălucitoare, sau dimpotrivă Grunge, Rock. Unele pastelate, altele romantice. Unele îndrăznețe, altele în contrast cromatic. Unele cu buze naturale, altele completate de buze colorate. Machiajul cu accente argintii e aici, clar, pentru a satisface preferințele oricărei femei!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.