Setari Cookie-uri

Machiajul rezistent la transpirație, când mergi în club sau la petreceri: iată cum îl obții

Petreceri, distracții în club, beach parties, ocazii speciale, care implică dans, toate au nevoie de atenție sporită la machiajul tău. Ai nevoie de produse cosmetice rezistente la umezeală, la căldură și la transfer. Și mai ai nevoie de câteva trucuri care să te ajute să nu te trezești cu urme inestetice, machiaj scurs sau mânjit. Așa că astăzi abordăm machiajul rezistent la transpirație și la căldură, pentru serile fierbinți cu petreceri, din toate punctele de vedere.

Citește mai jos care sunt pașii pentru machiajul waterproof rezistent la transpirație, când mergi în club, ce să faci, ce să nu faci și la ce produse să apelezi, să nu te dezamăgească. Poți pleca acasă la fel de proaspătă și de frumoasă precum ai ajuns la petrecere, doar aplică machiajul rezistent la căldură, umezeală și transfer conform sfaturilor specialiștilor.

Este vară. Este și sezon al caniculei, dar și sezonul evenimentelor și petrecerilor cu celebrări și dansuri până dimineață. Iar asta nu poate însemna decât un lucru: fie îți petreci seara printre ture la toaletă, pentru împrospătarea machiajului, fie alegi ca un profesionist, exact ce produse trebuie și le aplici perfect, pentru a obține un make-up rezistent toată noaptea și în toate condițiile.

Citește și:

Fie că este vorba de nunți, de petreceri, de party-uri în club, vorbim despre o combinație letală pentru machiajul tău, oricât ar fi el de frumos și de impecabil când pleci de acasă. Umezeala și căldura, alături de transpirație, fac ca machiajul să curgă, să se adune la colțul ochilor, să se mânjească, să se întindă. Și pentru că nimeni nu vrea să vadă machiajul lichefiat, așa cum nimeni nu vrea să aibă machiajul rezistent la căldură sub formă de mască, doar-doar să țină până la miezul nopții, avem vești bune!

Nu îți vei mai face griji că te transformi într-un „bostănel” cu rimelul întins pe obraji la miez de noapte. Și asta pentru că fardurile, cosmeticele și machiajul care curge nu-ți vor mai împiedica distracția. Am adunat sfaturile specialiștilor legate de machiajul rezistent când mergi în club și de acum petrecerile vor fi doar despre relaxare, distracție și petrecut timpul alături de prieteni. Iată, deci, pașii pe care să îi aplici cu sfințenie dacă vrei să obții machiajul rezistent la transpirație.

Citește și:

Machiajul rezistent la transpirație: descoperă aceste sfaturi - de la alegerea fondului de ten la cosmetice waterproof

Totul începe cu o exfoliere a la carte. Da, până și machiajul rezistent la transpirație tot de acolo începe. Înainte de a aplica make-up-ul, curăță ”suprafața de lucru”. Exfoliază delicat tenul, pentru a avea o piele fină, fără denivelări și fără impurități.

După ce tenul este curat, neapărat hidratează! Alege o cremă hidratantă lejeră, ușoară. De ce? Trucul este acesta: cu cât mai grea crema hidratantă, cu atât mai mult vei transpira. Poți obține machiajul rezistent când mergi în club sau la petreceri folosind un serum. Textura unui serum este ușoară, fină. Aplică același sfat legat de consistență și la fondul de ten. Cu cât mai ușor, cu atât mai bine!

Citește și:

Următorul pas este să aplici un primer sau o bază de machiaj. Vei crede că este prea încărcat, însă nici vorbă! O bază de machiaj este necesară dacă vrei să te bucuri de dans toată noaptea, cu cât mai puține vizite să-ți ”pudrezi nasul”. Adesea femeile uită de primer, și, pe cât este de subestimat, pe atât este de eficient în fixarea machiajului. Machiajul rezistent la căldură și umezeală are nevoie de un primer fără ulei, bazat pe silicon, eventual, sau mineral, pentru că acestea sunt mai rezistente. Dacă vrei un look radiant, alege o bază de machiaj cu iluminator.

După ce ai aplicat primerul poți să te gândești la fondul de ten. Baza de machiaj este, dacă vrei, legătura dintre față și fondul de ten. Este ca un scotch dublu adeziv. Cu atât mai mult, dacă vrei machiajul rezistent la căldură și umezeală și alegi produse waterproof (vom discuta și despre ele mai jos!), alege combinația de serum hidratant și primer. Și asta pentru că produsele cosmetice rezistente la apă tind să usuce, să deshidrateze tenul. Extra pont: poți încerca o cremă BB, care le îmbină pe toate.

Citește și:

Tot legat de primer, pentru ca machiajul rezistent la transpirație să nu îți creeze probleme mai ales în zona intens machiată a ochilor, aplică primerul pe toată suprafața feței. Da, și la ochi! Fardurile pot dispărea sau se pot lichefia și strânge în pliurile pleoapelor, dacă nu există primerul, așa că aplică baza de machiaj peste tot. Da, și pe buze, pentru a avea același rol de fixare.

Extra pont: aplică bine primer și sub genele inferioare și deasupra celor superioare, astfel previi scurgerea rimelului. Și fixezi și dermatograful sau eyelinerul! Apropo, un eyeliner lichid are șanse mai mari de a rămâne acolo, decât un creion dermatograf, care adesea se întinde.

De la primer, trecem la fond de ten. Alege o variantă lichidă și aplic-o cu burete sau cu pensulă specială. Un fond de de ten fără ulei și pe bază minerală este mai rezistent. Aplică și pudră transparentă și ușoară pentru a finisa aspectul tenului. La final folosește un fixativ pe bază de apă. Ia cu tine acest spray fixativ pentru machiaj și folosește-l toată seara, pulverizând pe ten când simți nevoia de împrospătare.

Citește și:

Machiajul rezistent când mergi în club iată cum îl obții

Produse profi de machiaj waterproof

Tipuri de fond de ten bun cu rezistență mare

Trucuri de adoptat să obții machiajul rezistent când mergi în club și machiajul rezistent la căldură și transpirație

Neapărat când alegi machiajul rezistent la transpirație must-do este să alegi cosmetice waterproof. Ochii tăi au nevoie de asta! Altfel, transpirația și căldura vor topi machiajul și va trebuie să verifici mereu ce și pe unde a mai curs. Asta nu este deloc amuzant! Alege atât fardurile, linerul, cât și mascara rezistente la apă. Astfel vei obține machiajul rezistent când mergi în club, dar și la vreo nuntă, unde știi sigur că o să bocești puțintel de emoție.

De la ochi trecem la buze. Îți spun că, pentru a extinde perioada de strălucire și frumusețe a buzelor tale, ai nevoie de un strat fin de primer și aici. Și apoi aplici la fel ca pe toată fața, fond de ten și pudră, puf-puf! Machiajul rezistent la căldură și la pupici continuă cu un creion de conturat buzele. Neapărat în tonul rujului, FYI!

Citește și:

Legat de machiajul rezistent la căldură și cum să îl aplici la ochi, poți întoarce genele cu un ondulator pe care mai întâi l-ai încălzit puțin cu un foehn. Apoi aplică mascara waterproof, desigur! La capitolul buze, poți alege un ruj mat sau și un gloss cu aspect de efect umed, că tot se poartă!

Extra ponturi: ia o pudră minerală cu tine și aplică la nevoie pe zonele uleioase (frunte, nas, bărbie). Ia cu tine și șervețele cu care să tapotezi aceleași zone, dacă situația e dansantă foarte. Și în rest, dacă tot am pus la punct machiajul rezistent la transpirație, nu-ți mai rămâne decât să te distrezi!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.