Setari Cookie-uri

Este bine sa folosesti masti citrice pentru par sau nu?

Este bine sa folosesti masti citrice pentru par sau iti vor deshidrata si mai mult scalpul si podoaba capilara? Pentru ca nici eu nu am stiut ce sa mai cred, cum este mai bine pentru ingrijirea parului, am cautat cat mai multe informatii de la specialisti. Si le-am gasit!

Pe scurt: da, este chiar indicat sa folosesti masti citrice pentru par. Acestea pot fi remedii pentru par uscat si pot reda hidratarea si stralucirea. Asadar, alege masti pentru par sanatos, urmand tot ce are natura mai bun de oferit!

Fructele citrice precum portocalele, lamaile, ananasul, greful, rosiile (da, rosiile!) sau limetele sunt bogate in acid citric. Ele sunt ideale atat in bucatarie, oferind o savoare acrisoara, acida, cat si in ritualul de frumusete. Citricele te ajuta sa slabesti dar cresc si imunitatea, trateaza acneea sau previn imbatranirea celulara.

Iti voi vorbi mai jos despre cateva tratamente naturiste pentru par, toate bazate pe citrice. Lamai, portocale, grefuri, toate sunt ideale in ingrijirea parului. Mai ales daca stii ce sa alegi si la ce sunt bune. Iata de ce sa folosesti masti citrice pentru par:

Citește și:

Mastile cu citrice sunt remedii pentru par uscat

Foloseste masti citrice pentru par daca firul este uscat si casant. Poti adauga gref, portocala si suc de lamaie pe firul de par si daca aplici regulat aceasta masca, parul isi recapata stralucirea.

Mentine aceasta masca macar 30 de minute in par si clateste bine! Iata cateva remedii pentru par uscat care nu doar ca sunt mai ieftine si naturale, dar iti vor improspata si parul si baia!

O masca de par cu citrice creste volumul parului, deci este indicata in ingrijirea parului

Alege tratamente naturiste pentru par daca vrei sa ii dai volum. Poti folosi masti citrice pentru par si efectul va fi extraordinar. In citrice se gaseste o substanta ce reduce subtierea firului de par!

Citește și:

Daca folosesti citrice in ingrijirea parului vei avea mai putine fire albe

Foloseste citricele in ingrijirea parului, mai ales daca parul tau are tendinta de albire prematura. Citricele previn distrugerile celulare, lasa parul moale si matasos si ajuta la reducerea firelor albe.

Foloseste masti pentru par sanatos: alege masti cu citrice pentru par

Foloseste masti citrice pentru par pentru ca previn caderea podoabei capilare! Mai ales daca folosesti masti pentru par sanatos, pe baza de portocale.

Mastile cu lamai sau portocale sunt tratamente naturiste pentru par eficiente in eliminarea matretii

Pentru a scapa de matreata, alege tratamente naturiste pentru par, intrucat sunt mai eficiente. De exemplu, urmatoarea mea sugestie este de-a dreptul naturala! Ce masti citrice pentru par sa folosesti daca ai matreata? Simplu: tai o lamaie si storci zeama direct pe scalp. Lasi sa actioneze timp de 30 de minute si clatesti. In plus, te scapa si de mancarimi!

Citește și:

Dupa cum vezi cand vine vorba de masti pentru par sanatos, citriclele nu doar ca si-au spalat numele dar sunt cu adevarat remediile perfecte in ritualul tau de beauty. Deci, foloseste si tu masti citrice pentru par!

Sursa foto front page – Noah Buscher/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.