Setari Cookie-uri

Mireasa zodiei Berbec: ce stil sa adopti la nunta ta

Despre femeile din zodia Berbec se spune ca sunt ambitioase, visatoare, active si pline de energie. Si nu doar se spune, ci, din cate am cunoscut eu, chiar asa este.

Nascute in perioada 21 martie - 20 aprilie, nativele zodiei Berbec sunt vesnic indragostite, sunt romantice incurabile si pun pret pe gesturile partenerului.

Cand vine vorba de cel mai important moment din viata lor - nunta - femeile Berbec viseaza la un eveniment ca-n povesti, fie el desfasurat pe nisipul de la malul marii, fie intr-un local tip palat, si daca s-ar putea sa tina 3 nopti si 4 zile.

Cat despre pregatirile pentru ziua cea mare, o sa dea mari batai de cap atat viitoarei mirese, cat si celor care o vor ajuta sa iasa totul asa cum isi doreste.

Ca sa reducem putin din stres, incerc sa vin in ajutorul tau cu cateva sugestii care ar putea sa ti se potriveasca daca indeplinesti toate caracteristicile zodiei Berbec.

Rochia de mireasa

Despre rochia de mireasa nu ar trebui sa zic nimic mai multe decat ca trebuie sa fie unica. Femeia Berbec se viseaza cum isi face aparitia in fata tuturor intr-o rochie alba de printesa, fie ea cu crinolina sau dreapta si cu trena.

Citește și:

Rochia este un mix intre traditional si modern. E posibil sa nu se opteze pentru o rochie de printesa "simpla", ci sa se mearga pe o combinatie nu doar de stiluri, ci si de de texturi, cum ar fi dantela si satin.

Buchetul de flori

Femeia Berbec iubeste florile. Iubeste sa le priveasca, sa le primeasca si sa le creasca. Cel mai probabil sa fi fost cucerita de viitorul sot cu un buchet de flori sau o simpla floare rupta din gradina. Iar pentru el, aleasa este insasi o floare cu cel mai frumos parfum.

Vanitoasa, dar delicata, nativa acestei zodii isi doreste sa fie in centrul atentiei, iar nunta este evenimentul care o sa ii gadile cel mai mult orgoliul. Pentru ea, buchetul de flori o sa fie micut, dar de efect.

Buchetul miresei

Lenjeria intima

O nativa a zodiei Berbec pozeaza intr-o femeia timida, insa in interiorul ei sta mereu aprinsa flacara pasiunii, iar imaginatia indrazneata o va transforma intr-o femeie dornica de aventura si distractie. Asta inseamna ca lenjeria pe care o va purta pe sub rochie in ziua nuntii o sa fie de culoare rosie si din dantela.

Citește și:

Bijuteriile

Pentru ca rosu este culoarea reprezentativa a zodiei, mireasa ar putea alege inclusiv ca bijuteriile pe care le poarta sa fie in aceasta nuanta.

Este cunoscut faptul ca rosu te elibereaza de stres, un motiv in plus pentru care orice mireasa ar trebui sa poarte la vedere accesorii rosii, corai.

Machiajul miresei

Machiajul o va schimba in totalitate pe mireasa zodiei Berbec. Obisnuita sa poarte machiaj natural de zi cu zi, asta insemnand de cele mai multe ori doar rimel si blush aplicate, pentru marele eveniment o sa aiba pretentia unui machiaj cu totul si cu totul deosebit.

O sa ceara sa i se aplice gene false, in limita bunului simt, bineinteles, sa fie machiata cu tonuri pamantii si aurii, dar buzele... buzele or sa fie date cu un ruj rosu pasional. Cel mai pasional.

Machiaj pentru mireasa

Acestea fiind spuse, tot ce-ti mai pot spune este sa te inarmezi cu multa rabdare, mult optimism si cel mai mare zambet pe chip. O sa fii cea mai frumoasa mireasa!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.