Setari Cookie-uri

Mixul de imprimeuri - cateva sugestii de combinatii

Hai sa facem din 2017 anul schimbarilor si al provocarilor. Eu asa mi-am propus si stiu sigur ca asa o sa fie. Ah, cat ador optimismul asta care pune stapanire pe mine intr-o zi in care toata lumea este abatuta din cauza vremii urate!

Cred ca este de vina si subiectul materialului de fata, pentru ca am cautat articole vestimentare deosebite si ce am gasit mi-a adus un mare zambet pe fata, dar mi-a deschis si apetitul pentru cumparaturi.

Spuneam de curand ca mie-mi plac hainele simple, intr-o singura culoare, sau, daca trebuie neaparat sa combin, aleg de obicei pantaloni uni si o bluza cu imprimeu. Dar ce ma fac eu cu mixul nebun de imprimeuri care mi-a atras atentia si m-a fascinat?!

Cel mai indraznet mix de imprimeuri cu care m-as fi simtit confortabil pana acum ar fi fost buline cu dungi. Daca le iau separat, imi plac la nebunie ambele, dar nici sa le pun in acelasi ansamblu nu m-ar deranja.

Mix de imprimeuri

Fusta midi cu buline Bluza in dungi

Mix de imprimeuri florale

Ceva ce as mai incerca fara sa-mi fie teama ca parasesc prea mult zona de confort este si combinatia mai multor imprimeuri florale. Am pus ochii pe aceste doua piese vestimentare extrem de elegante si de finute, care puse in acelasi loc alcatuiesc o tinuta ideala pentru un eveniment deosebit.

Citește și:

Dar pentru ca este primavara si la colt ne asteapta vara, putem deja sa ne indreptam atentia spre imprimeurile florale multicolore. Stii cum imi place mie sa zic... sa fie multa culoare!

Mix de imprimeuri florale

Fusta in clos Sacou din dantela

Ok, ok, sa fie multa culoare, dar cum se face ca ce am ales eu sunt mai mult imprimeuri alb-negru?! Mi-am spus sa incep cu ce este mai usor, iar de aici in continuare ramane la alegerea ta sa faci combinatiile care-ti plac cel mai mult.

Eu te sfatuiesc atat: indrazneste si urmeaza-ti instinctul! Nu ai cum sa dai gres atata timp cat tu te simti bine in outfit-ul pe care il alegi!

Mai mult, sunt sigura ca esti genul de femeie care este atenta la fiecare detaliu si nu pune pe ea niciodata mai mult decat ar trebui, avand imaginatia bogata, dar de bun gust.

Mix de imprimeuri

Vesta cambrata Pantaloni culottes

Trebuie sa spun ca mixul de imprimeuri, oricat de multicolor si de nebun ar fi el, poate duce o tinuta in zona eleganta. Repet, tine de tine cum pui in valoare hainele pe care le porti.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock/Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.