Setari Cookie-uri

6 nuanțe de lac de unghii pentru 2018: oje must have vara asta 

Să vină toate culorile la mine! Rozul pufos și dulce al fondantelor și al șerbetului de căpșune. Vernilul înghețatei de fistic. Albastrul electric al mării, sub lumina serii, la o petrecere pe plajă, turcoazul intens al unui cocktail cu curaçao, galbenul puternic al limonadelor răcoroase, roșul pepenelui copt și zemos, și câte și mai câte s-au făcut mici-mici și s-au adunat cu șarmul și căldura verii în cele mai șic nuanțe de lac de unghii pentru 2018. Despre care noi vom povesti cu drag în rândurile de mai jos.

Fie că ești în căutarea unor tonuri intense de purtat la festival, fie că plănuiești de pe acum concediul de vară, noi deținem secretele unei manichiuri în tendințe. Știm ce culori de ojă se poartă în 2018. Știm ce nuanțe de lac de unghii de vară să alegi, pentru a fi la modă și îți împărtășim secretele, alături de câteva recomandări!

Sunt multe nuanțe șic în vara aceasta, însă ne-am oprit la cele mai populare tonuri propuse de stiliști. Din lista noastră de lacuri de unghii colorate pentru 2018, vei găsi suficiente variante, atât pentru ocazii speciale, cât și pentru manichiura de zi cu zi și, desigur, pentru vacanța de vară, colorată ca și unghiile tale! Să nu mai lungim vorba, că se usucă oja, iată ce nuanțe de lac de unghii pentru 2018 să alegi pentru o manichiură fabuloasă.

Citește și:

Coralul: una dintre cele mai șic nuanțe de lac de unghii pentru 2018

Piersicuță-piersicică, ce nuanță este la modă în topul preferințelor? Ei bine, una dintre cele mai des întâlnite nuanțe de lac de unghii pentru 2018 este coralul. Am văzut-o în multe colecții și nici nu este de mirare, fiind un fel de nude, însă ceva mai colorat, mai departe de clasic, cu ceva în plus.

Această nuanță cremoasă, bogată, suficient de colorată cât să nu pară banală, monotonă dar și suficient de neutră încât să fie purtată zi de zi, se potrivește pentru orice tip de piele și arată bine pe orice formă de unghie. Dacă alegi lacuri colorate, pentru 2018, alege și coralul!

Ce culori de ojă se poartă în 2018? Vernil pastelat este cu siguranță pe lista de must-have!

Eu m-am topit toată, întocmai ca o înghețată de fistic, când am văzut că pe lista de nuanțe de unghii de vară, pastelurile bogate, saturate, cremoase, sunt la mare căutare. Întocmai ca spuma mării, sau ca înghețata mai sus menționată, dacă ar avea aromă de fistic, se poartă tonurile de vernil dar și de bleu-fondant.

Citește și:

Aceasta nu este una dintre acele nuanțe de lac de unghii pentru 2018 versatile, ci mai degrabă un ton de week-end sau de vacanță. Dar, serios că ar fi păcat să nu o încerci!

Lacuri de unghii colorate pentru 2018: alege roșu-oranj sau vermillon

De la pasteluri și culori cuminți, trecem la lacuri de unghii colorate pentru 2018. Trecem la oje intense, ce se văd de la depărtare! Și care să fie regina lor dacă nu această ojă roșu-oranj sau vermillon?

Renunță la roșul clasic în acest sezon! Alege nuanțe de lac de unghii pentru 2018 inspirate din moda retro, precum acest ton roșu portocaliu, intens, aproape fierbinte, exploziv. Gândește-te la lava fierbinte a unui vulcan! Cam aceasta este culoarea!

Să fie unghii aurii, argintii, bronz, în culori electrice cu glitter: să fie lacuri de unghii metalice!

Tot la categoria ”cu atitudine”., însă puțin mai cumințele, se încadrează sidefatele, ojele cu glitter sau sclipici și lacurile de unghii metalice. Ce culori se poartă în 2018, cu tentă metalică? Ei bine, bronzul – un fel de cacao metalică – este ideal în completarea pielii sărutate de soare!

Citește și:

La fel de bine și următoarele nuanțe de lac de unghii de vară arată bine cu ceva ”metal topit” în ele: turcoaz electric și bleu sidefat, întocmai ca valurile mării. După cum vezi, aceste nuanțe de lac de unghii pentru 2018 sunt mai ”cuminți” ca tentă, însă ca destinație, nu-s deloc devreme-acasă. Ți le recomand pentru nopțile târzii din club!

Alege nuanțe de lac de unghii pentru 2018

Alege oje metalice și colorate de aici

Cele mai șic nuanțe de lacuri de unghii sunt aici

Se poartă culori neon ca în anii 80, precum fuchsia, galben intens și turcoaz electric

Oh, ce ar fi vara asta fără amintiri din anii 80? Groove is in the Heart dar și pe unghii! Căci ojele în tonuri Disco ne vor lua ochii! Nicio garderobă de vară nu va fi completă fără un accent intens de fuchsia neon!

Ce alte lacuri de unghii colorate pentru 2018, în saturații neon, să alegi? Păi galben floarea soarelui, doar că mai intens este o variantă! La fel de bine și turcoazul intens, acid, al apei din piscină mai degrabă. De altfel la întrebarea ce culori de ojă se poartă în 2018 poți răspunde cu ”nuanțele neon” și n-ai greși! Zic să le încerci, măcar în concediu!

Citește și:

Alege nuanțe de lac de unghii de vară în tente pastelate, cremoase, precum rozul fondant prăfuit

De la nuanțe de lac de unghii de vară, ce ies în evidență, încheiem cu un ton suav, delicat, feminin și ușor romantic. Una dintre cele mai șic nuanțe de lac de unghii pentru 2018, versatilă, ce se potrivește atât fetelor cu chef de distracție, cât și doamnelor la întâlniri de business.

Vorbesc despre unul dintre cele mai interesante lacuri de unghii colorate pentru 2018: rozul pastelat, prăfuit. Este ca un șerbet de zmeură, dacă vrei. Și este alegerea perfectă pentru femeile ce își doresc o pată de culoare, fără a exagera.

Am discutat despre ce culori de ojă se poartă în 2018 și ne-am gândit atât la ținutele de purtat la birou, cât și la rochițele flu flu, de plajă. Am adăugat și câteva sugestii de lacuri de unghii colorate pentru 2018, ca să-ți facem shopping-ul mai ușor. Rămâne să-ți alegi tu gama de nuanțe de lac de unghii de vară. Eu le voi încerca pe toate, asta știu sigur. De altfel, te sfătuiesc să le încerci pe toate! Serios, poartă-le prin rotație! Ar fi păcat să ratezi măcar una dintre aceste nuanțe de lac de unghii pentru 2018!

Citește și:

Sursa foto front page – Allef Vinicius/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.