Setari Cookie-uri

Decoratiuni si obiecte utile pentru birou pentru incurajarea creativitatii

Visez la un birou langa fereastra unei casute. O casuta inconjurata de verdeata si flori, unde aud doar pasarelele si animalutele din curte. Dar pana ca acest vis sa devina o realitate, locul meu de lucru arata putin altfel.

Atunci cand ma pun la birou, sunt cateva aspecte mici, dar extrem de importante de care tin cont: sa fie ordine si curatenie, sa fie lumina (pe timp de seara imi place sa aprind o lampa), sa am un pahar cu apa si unul cu o floare naturala care miroase frumos, iar obiectele care ma inconjoara sa fie colorate.

Pe langa astea, pe biroul meu mai stau la loc de cinste un citat motivational inramat, o cana geamantan cu Marilyn Monroe, cativa strumfi, crema de maini si o iconita.

In felul asta imaginatia si creativitatea imi sunt alimentate de paleta de culori si am mai mult spor in ceea ce fac.

Citate motivationale pe birou

Consider ca este foarte important sa avem in permanenta citate care sa ne ridice moralul si sa ne motiveze, de aceea am chiar si o agenda "The Secret" cu citate in coltul fiecarei pagini.

Imi place insa ideea de tablou cu citate motivationale. Mai exact, undeva deasupra biroului, sa am un tablou cu mai multe imagini si post-it-uri pe care am notat exact vorbele incurajatoare de care stiu ca am nevoie.

Citește și:

Am o pasiune si pentru carnetele si agende, pe care le vreau cat mai deosebite, cat mai colorate, cu pagini dictando si cu imprimeuri.

Un lucru fara de care nu mai pot lucra este suportul cu ventilatie pentru laptop. Mi s-a intamplat de atatea ori sa mi se inchida laptopul din cauza supraincalzirii si sa pierd lucruri, incat suportul a devenit ceva indispensabil.

Obiecte si decoratiuni pentru birou

Agenda colorata Cub din hartie

Semn metalic motivational Suport laptop

Suporturi de birou pentru instrumente

Pentru ca imi place sa fie totul aliniat, pastrez pe birou nu unul, ci doua suporturi pentru pixuri, creioane, markere, gume de sters, agrafe si post-it-uri.

La fel am o slabiciune pentru dosare, motiv pentru care am cateva intr-un suport vertical. Sunt dosare cu intrebari pentru interviuri, cu interviurile luate de mine, cu versurile pieselor mele preferate, poze din reviste, etc.

Citește și:

Depozitare birou

Suport instrumente de scris Cutie instrumente Suport dosar

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.