Setari Cookie-uri

Cele mai utile organizatoare pentru pantofi

Pantofii sunt o slăbiciune, oricum am privi lucrurile. Că ne place sau nu, avem mai multe perechi decât avem nevoie și mereu spațiul va fi o problemă. Pentru că așa se întâmplă, când lista de cumpărături înseamnă tot mai multă încălțăminte, iar casa nu se modifică. Din fericire, există soluții eficiente și la îndemână, deloc costisitoare, pentru a-ți depozita pantofii dragi. Un organizator de pantofi o să îți placă la nebunie!

Este foarte important să ai un organizator de încălțăminte - nu doar ca salvezi spațiu din zona dedicată garderobei, dar o să găsești și mai ușor ce ai nevoie, când ești pe fugă și nu ai timp să cotrobăi prin toate cutiile depozitate și uitate într-un dulap. Plus că sunt super estetice și arată extraordinar, indiferent pentru ce variantă o să optezi.

Organizator de pantofi pentru perete

Organizator compartimentat pentru pantofi

Suport de pantofi din rafturi metalice

Suport de pantofi cu rafturi metalice reglabile: solutie de buget

Suport de pantofi din lemn tip scară Step-Up

Practic nu o să mai ai niciodată problema că vei despărți două "suflete pereche" destinate să fie pentru totdeauna împreună. Eviți diferite probleme care se pot ivi în cazul în care ai prea multe perechi de pantofi și spațiu prea mic, este comod și colecția ta se poate mări oricând. Fără teama că îți vei transforma șifonierul în unul neglijent.

Citește și:

Organizator de pantofi pentru perete

Fuchsia sau gri, această opțiune de organizator de perete poate fi alegerea de top pentru că poți agăța acest produs pe ușa dulapului, pe ușa camerei sau oriunde îți este la îndemână, în orice încăpere.

Cu 10 buzunărașe care pot ține 10 perechi de încălțăminte, acest articol este ușor de îngrijit și are (poate) un singur dezavantaj. Anume că face cam dificilă depozitarea pantofilor cu toc, pentru că sunt destul de strâmte compartimentele. Dimensiunile sunt reduse de 138x43 centimetri - suficient de mare și de rezistent, chiar și când este plin.

organizator de pantofi pentru perete

Detalii organizator perete

Organizator compartimentat pentru pantofi

Confecționat dintr-o husă din material textil, asemănătoare cu cea pentru pilotă, acest produs dispune de 12 categorii în care poți pune încălțămintea preferată, fără să se amestece perechile între ele.

Citește și:

Foarte spațios și încăpător, nu ocupă prea mult loc în camera ta, pentru că îl poți ține chiar sub pat. Organizatorul de pantofi compartimentat are un capac transparent, ca să îți fie mai ușor să vezi ce cauți, dar folosit și pentru a proteja pantofii. Dimensiuile sunt de 70x60x15 centimetri. Este simplu, dar de efect și îți salvează timp și bani.

organizator de incaltaminte compartimentat

Vezi aici detalii

Suport de pantofi din rafturi metalice

Ai două opțiuni dintre care să alegi, fiecare la fel de bună. Prima ar fi varianta clasică, un organizator de pantofi tip etajeră, din metal, un suport care se montează ușor și este extrem de permisiv și încăpător.

Dispune de dimensiunile de 23x80x64 centimetri, iar tu ai la vedere încălțămintea preferată, fiindu-ți mai ușor să alegi ce îți place.

Citește și:

suport de pantofi

Urmareste oferte la organizatori pantofi

Suport de pantofi cu rafturi metalice reglabile: solutie de buget

O opțiune la fel de cool este suportul reglabil pentru pantofi, din metal lăcuit, pe care îl poți ajusta după bunul plac. Este construit să susțină multe perechi de încălțăminte, are acces facil și este prevăzut cu sistem antialunecare.

Are o configurație versatilă, un design modern și s-ar putea ca faptul că are rafturi detașabile, să ți se pară o versiune mai bună decât ceva fix, prestabilit. Este o opțiune de buget, ieftină, rentabilă, de bază.

suport de pantofi reglabil metalic

Suport pantofi rafturi reglabile

Suport de pantofi din lemn tip scară Step-Up

Are o formă retro, rustică aproape, ca o scară. Sună ciudat, dar acest organizator de pantofi este o soluție care nu doar că te lasă să depozitezi încălțămintea altfel decât în modul obișnuit, dar să și arate minunat în holul de la intrare. Cu siguranță că va atrage atenția vizitatorilor.

Citește și:

Poate să susțină o greutate de până la 4 kilograme, este super frumos, o creație naturală, din lemn de mesteacăn. Tot ce trebuie să faci pentru a-l folosi este să îl sprijini de perete. Plus că îl poți muta cu ușurință, oricând, oriunde dorești.

suport de pantofi din lemn tip scara

Suport pantofi lemn

Că sunt roșii, cu toc cui sau cu platformă, cu decorațiuni sau imprimeuri, pantofii vor fi ca o carte de vizită prin multele noastre umblete și vizite prin oraș.

Este important nu doar cum îi îngrijești, dar și cum alegi să îi depozitezi, asta denotând interes pentru starea lor. De asta credem că este esențial să optezi pentru un organizator de pantofi. Îți va fi mai ușor să îi găsești și să îi alegi, dar mai ales să îi păstrezi. Plus că opțiunile nu sunt tocmai de neglijat.

Citește și:

Sursa foto Front Main: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.