Setari Cookie-uri

Palarii de toamna: alege modele pline de rafinament

De la umbra unei umbrele imi zboara gandul la palarii. De la umbra unei palarii de soare, imi zboara gandul catre palariile ce vor fi la moda in toamna ce vine.

Si nu orice fel de palarii de toamna! Dar cele mai tari modele de accesorii de cap, asa cum le-au gandit designerii de moda pentru sezonul rece care vine.

Fii gata de un nou sezon si noi provocari, purtand accesorii statement, purtand aceste modele de palarii de toamna care iti vor infrumuseta tinuta:

Se poarta palarii de toamna din blana

Din punctul meu de vedere, cele mai interesante palarii de toamna sunt palariile din blana. Fie sub forma de melon, fie sub forma de sapca imbanita, fie sub forba de palarie cu boruri mari, ample, din blana lunga, pretioasa.

Palariile imblanite vor atrage atentia imediat asupra ta si asupra tinutei tale. Insa si asupra posturii tale, deci fii atenta cu ce atitudine sa alegi un astfel de accesoriu statement!

When your crew stands with you. From the new #CoachFall2017 collection, floral dresses and cozy layers. #CoachNY

Citește și:

A post shared by Coach (@coach) on

Basca din piele este la moda

Tinuta All Black nu a fost nicicand mai boema si mai spectaculasa ca in toamna-iarna 2017-2018. Si asta pentru ca i se adauga basca din piele.

Basca din piele nu se poarta numai neagra, insa. Si nu numai la tinute negre. Poart-o cu mantouri si jachete din stofa, camasi elegante, fuste midi si pantaloni lungi. Si intotdeauna cu accesorii ce ies in evidenta.

Vezi oferta variata de accesorii de cap si palarii variate

Citește și:

Se poarta accesoriile de cap pretioase

Turbanele si palariile din colectia Gucci sunt atat de pretioase. Si sunt atat de must-have in sezonul ce vine!

Alaturi de rochii, bluze si fuste flu-flu cu imprimeu boho, etnic sau floral, Impreuna cu tesaturi si materiale bogate, interesante precum satinul, matasea, catifeaua. Aceste palarii de toamna pretioase sunt piesa-cheie in tinutele unei adevarate fashioniste.

Alege palarii de toamna chic: se poarta cowboy style!

Palariile de cowboy raman in tendinte si dupa primavara-vara, in toamna-iarna 2017-2018. Insa, sunt palarii cu boruri ample, ce ies in evidenta!

Citește și:

Ti-am spus ca acest sezon nu e deloc cuminte. Si deloc monoton. Ci este sezonul accesoriilor cu rol dominant in tinuta.

#LOEWEFW17 Backstage #PFW #LOEWE

A post shared by LOEWE (@loewe) on

Designerii au propus palarii supradimensionate

Daca as trage o concluzie cu privire la accesoriile toamnei, as spune ca pe langa o linie sofisticata, indrazneata, exista o alta trasatura ce le caracterizeaza.

In toamna-iarna 2017-2018 se poarta palariile supradimensionate, Atat cu boruri mari, cat si cu calota inalta.

• Marc Jacobs Fall '17 • Available now • #MJFW17 •

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

Urmareste oferta online de accesorii de cap si palarii variate.

Sapca tricotata este o sugestie pentru toamna ce vine

Tot din categoria accesoriilor cu volum, amintesc si palariile, sepcile, bastile si beretele tricotate. Alaturi de layere pufoase de tricotaje, alaturi de accesorii si bijuterii statement, aceste accesorii se potrivesc tinutelor ce atrag atentia.

Citește și:

I am already there. #Prada365 #PradaFW17 #PradaMiseEnScène

A post shared by Prada (@prada) on

De altfel, toate modelele de palarii de toamna si toate accesoriile de cap sunt pentru femeia indrazneata, ce stie sa poarte un astfel de accesoriu.

Sursa foto front page – Allef Vinicius/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.