Setari Cookie-uri

Paltonul stil mantou din stofă se potrivește la orice vârstă

M-am bucurat teribil când am văzut că paltonul stil mantou din stofă este în topul preferințelor designerilor. Și asta pentru că găsesc această piesă vestimentară versatilă, flatantă indiferent de siluetă, vârstă, ținută, ocazie sau stil. Așa că astăzi am ales cele mai tari paltoane stil mantou, modele pe care le recomand indiferent de criteriile de mai sus.

Paltonul stil mantou din stofă poate fi uni sau cu pattern. Din țesătură bouclé sau din stofă de lână. În tonuri neutre sau în culori intense. Cu lungime midi, până la gambe, sau maxi, oversize, până la pământ, ori cu croială scurtă. Cu talie cambrată sau cu linie largă, relaxată. Un mantou din stofă de lână are atâta versatilitate, eleganță și rafinament.

Cu atât mai mult dacă alegi un palton din stofă de lână statement. Ce înseamnă statement în acest sezon? Înseamnă gulere și revere mari, ample, supradimensionate chiar. Înseamnă închidere la două rânduri de nasturi. Înseamnă buzunare mari sau interesante, cu clapete sau detalii decorative.

Cu cordon, stil halat sau croite larg, fără talie, stil balon sau cocoon. Extra feminine dar și de inspirație androgină. Paltonul stil mantou din stofă are atâtea elemente ce captează privirile și cuceresc din prima! Găsesc această piesă vestimentară a fi plină de rafinament!

Citește și:

paltoane groase din lână

Vezi mai multe sugestii de paltoane aici

Paltonul stil mantou din stofă este o piesă-cheie pentru iarna aceasta

Paltonul stil mantou din stofă este o îmbinare de contraste interesante, cel puțin în acest sezon. Un mantou din stofă de lână poate fi suficient de elegant și sofisticat cât să completeze ținuta de seară, de cocktail sau de ocazie.

paltoane stil mantou uni

Alege paltoane stil mantou uni

Un palton din stofă de lână poate fi suficient de ”deștept” încât să se asorteze unei ținute office sau business. Și, desigur, paltonul stil mantou din stofă poate completa oricând un outfit urban, casual, cu tentă sport, chiar Grunge sau Punk, dar și mixuri feminine, prețioase, opulente.

Și tocmai aceasta este frumusețea unei piese precum paltonul stil mantou din stofă! Cu atât mai mult în acest sezon când designerii au asortat mantoul din stofă de lână cu piese în contrast. Elegant cu sport. Prețios cu effortless. Feminin cu masculin. Opulent cu minimalist.

Citește și:

    Altfel spus, nu prea ai cum să dai greș cu asortarea unui palton din stofă de lână în acest sezon! Acestea fiind spuse, te invit să descoperi paltonul stil mantou din stofă preferat, din selecțiile de mai jos!

    Paltoane uni, colorate dar și mantouri cu pattern - poartă-le pe toate!

    Paltonul stil mantou din stofă poate capta privirea și dacă este uni, și dacă are pattern. Și dacă este în culori intense, neon (mov, violet, cyclamen, galben-muștar, albastru-cobalt, ultramarin, verde-smarald, roșu-pur, burgundy, roz, verde-praz sau pasteluri) și dacă este într-un ton neutru (gri, negru, antracit, alb) sau într-o gamă cromatică de pământuri (bej, kaki, maro, cognac, nude, nisipiu, crem).

    Ca să nu mai spun că modelul de mantou din stofă de lână cu motive de tipul carourilor, ecosezului, tartanului sau Ginghamului englezesc sunt must-have! Carouri mari, carouri mici, țesături groase de lână sau stofe mai subțiri, pattern stil picior-de-cocoș sau zigzag, și mult, muuult animal print! Un palton din stofă de lână poate fi alegerea perfectă la orice vârstă și pentru orice tipologie corporală.

    paltoane tip mantou cu pattern

    Vezi mantouri cu pattern aici

    De exemplu, dacă ai siluetă-măr, ți se potrivește paltonul stil mantou din stofă, ușor cambrat, evazat, de lungime scurtă sau midi, eventual cu umerii lați, accentuați. Dacă ai silueta-pară, mizează pe paltoane oversize, cu guler și rever mare, fără buzunare mari pe șolduri, cu lungime midi sau maxi.

    Dacă ai siluetă androgină, un mantou din stofă de lână, cambrat, feminin, croit ”clepsidră” creează forme feminine. Dacă ai bustul mare, alege un palton din stofă de lână cu guler tunică sau guler și rever cât mai mic. Optează pentru un palton cu cordon, pe talie, de exemplu!

    Sper că am dovedit versatilitatea unei piese precum paltonul stil mantou din stofă! Cu siguranță este un item ce va rămâne în trenduri și după acest sezon! Fie uni, fie în carouri, fie neutru, fie colorat, un astfel de palton transcende timpul, moda și tendințele.

    Sursa foto front page – Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.