Setari Cookie-uri

Cum alegi modelele de pantofi cu toc comozi in care poti sta toata ziua?

Vreau sa spun din start ca nu sunt genul de femeie care s-a nascut pe tocuri. Ba dimpotriva, de fiecare data cand am ocazia apelez la flats, cizme stil bocanci, balerini si orice alt tertip ma face sa nu imi omor picioarele. Si vreau sa mai spun din start ca totusi am gasit o solutie pentru mine si pentru alte femei asemenea mie. Stiu cum sa alegi modelele de pantofi cu toc comozi in care poti sta toaaaata ziua!

Daca si tu vrei sa stii ce pantofi sa porti toata ziua fara sa urli de durere, daca si tu ai vrea sa stii pe ce pantofi cu calapod confortabil sa te bazezi, citeste randurile de mai jos.

Pentru ca da, este posibil sa porti pantofi cu toc toata ziua si sa nu iti doresti sa iei anti-inflamatoare non-stop. Este posibil sa iti mentii echilibrul, sa nu te doara picioarele si sa poti sa mergi ca modelele pe catwalk!

Daca esti ca mine sigur iti spui ca nu exista modele de pantofi cu toc comozi in care sa rezisti toata ziua. Ba chiar sa mai si mergi! Si sigur apelezi la flats, cu gandul la vedetele ce reusesc sa stea incaltate in cele mai inalte tocuri. Am descoperit insa cateva secrete!

Descopera ce pantofi cu toc de purtat la munca iti recomand si in care poti rezista o zi intreaga (chiar daca sustii prezentari) si ce calapod sa cauti mereu cand alegi tocuri inalte.

Citește și:

Alege pantofi cu toc gros daca vrei sa ii porti toata ziua

Aceasta este un detaliu esential: alege pantofi cu toc gros si nu mai conteaza cat sunt de inalti. Acest gen este extrem de chic in acest sezon! In plus, pumps cu tocul gros pot fi modelele ideale de pantofi cu toc de purtat la munca!

Un sfat vital daca urmeaza sa petreci o zi pe tocuri este sa continui sa te misti. Desi nu ai zice, este important sa nu iti lasi toata greutatea pe un singur picior.

Stim toate ca pantofii cu toc au efect de alungire a siluetei, de zveltete a picioarelor, confera o alura mai sexy si o postura mai eleganta, mai dreapta. Si ai purta si tu tocuri daca ai sti ce pantofi sa porti toata ziua! Citeste si trucurile de mai jos ca sa vezi ce incaltaminte alegi pe langa modelele de pantofi cu toc gros!

Alege pantofi cu toc comozi

Alege pantofi cu toc comozi

Pantofii cu toc comozi au calapodul lat si nu iti turtesc degetele

Desigur, pantofii stiletto sunt cei mai sexy. Felul in care arata gambele si picioarele in stiletto este de-a dreptul seducator. Insa, pantofii cu toc-cui sunt mai greu de tolerat o zi intreaga. Si asta pentru ca au varful ascutit si calapodul ingust, turtind degetele. Ceea ce inseamna ca degetele sunt strivite si circulatia ingreunata. Deci, pe langa dureri ai si amorteli.

Citește și:

Am aflat, deci, ca medicii ortopezi recomanda drept pantofi cu toc comozi modele de pantofi cu botul rotunjit. Alege pantofi cu calapod confortabil daca vrei sa petreci o zi intreaga incaltata in ei.

Acum ca stii ce pantofi sa porti toata ziua sau ce pantofi cu toc de purtat la munca nu iti distrug picioarele, ca extra-pont, de exemplu, iti recomand sa exersezi mersul pe tocuri acasa, cat faci curat de exemplu. Un alt truc este sa pasesti mai intai pe calcai, si apoi pe varfuri, pentru ca zona de impact sa fie mai mare, deci greutatea sa se distribuie mai bine.

Sursa foto front page – Sladjana Karvounis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.