Setari Cookie-uri

Papuci de vara: modele in tendinte actuale

Se poarta papucii. Asa am observat. Din pacate, nu se poarta papucii potriviti, iar aici, da, ma refer la pufoseniile alea cu care simt nevoia unele tinere sa ne "impresioneze" in fiecare zi.

Chiar astazi am "admirat" din spate o domnisoara mandra tare de papucii ei cu puf roz. Da un roz d-ala aprins de nu m-a mirat sa vad ca toate privirile trecatorilor erau tintite asupra lor. Sa nu ma intelegeti gresit, nu am niciun fel de problema cu purtatul papucilor, imi plac si mie, pentru ca sunt usor de incaltat si la indemana. Dar nu acei papuci.

Din acest motiv, dar si pentru ca in timpul cautarilor mele online am observat mai multe modele simpatice de papuci de vara, m-am gandit sa scriu acest material si sa vin cu cateva recomandari pentru o vara lejera si tinute chic.

Papuci de vara cu platforma

Se poarta papucii cu platforma, acestia fiind si preferatii mei. Fiind mica de statura incerc sa urc pe orice ca sa castig cativa centimetri in plus.

Papucii cu platforma sunt papucii aia pe care ii poti incalta atunci cand mergi la un eveniment in aer liber si sa ii asortezi la o rochie lunga vaporoasa, la o salopeta sau o pereche de pantaloni vaporosi tip culottes.

Citește și:

Indrazneste sa alegi si modelul ala auriu sau argintiu care atat de mult iti place, insa ti-e teama sa nu fie... prea mult, dar si pe cel cu imprimeu floral. Insertiile stralucitoare iti vor transforma tinuta intr-una super cool si la moda.

Papuci de vara cu platforma

Papuci cu platforma din piele Papuci cu imprimeu floral Papuci cu platforma din piele

Papuci de vara cu talpa joasa pentru tinute lejere

Principalul motiv pentru care imi place incaltamintea de vara este ca nu pierd timpul cu ea.

Papucii, sandalele si balerinii se pun imediat in picioare si sunt gata de plecare, fara sa pierd secunde in sir legand la sireturi. Papucii de vara fara platforma sunt ideali pentru outfit-uri practice, dar si romantice.

Nu as recomanda sa fie purtati cu pantaloni scurti si tricou, dar ii recomand in cazul unei rochii sau unei fuste casual. Nu ii recomand nici pentru mersul la restaurant, dar ii recomand pentru serile petrecute la terasa de pe malul marii.

Citește și:
  • Comfort fashion – modele must-have în garderobă
  • 4 idei de cadou pentru soacra ta
  • Iubirea vine de Crăciun la Reserved

Papuci de vara

Papuci roz din piele intoarsa Papuci argintii din piele Papuci aurii din piele

Eu am ales modelele fara bareta de separare intre degete, insa tu simte-te libera sa alegi si papucii cu barete separatoare, in nuante cat mai vii, doar fii atenta sa fie un model elegant, sa nu fie modelele clasice pentru plaja. Si incearca sa alegi papuci de vara din piele.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Holbox

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.