Setari Cookie-uri

Cele mai cool parfumuri de firma din toate timpurile: vaneaza-le de Black Friday 2017!

Nu putem lasa un eveniment important cum este Black Friday sa treaca fara sa bifam pe lista de cumparaturi parfumul preferat sau parfumul mult ravnit.

Eu una recunosc ca am foarte multe parfumuri pe wishlist si astept momentele potrivite ca sa mi le achizitionez. Spre exemplu, ravnesc de cativa ani la celebrul parfum Chanel No. 5, pe care l-am folosit doar cand prietenelor li s-a facut mila de mine si m-au lasat sa ma bucur si eu de senzatia pe care doar acest parfum ti-o poate oferi.

Chanel, Dior, Guerlain si Yves Saint Laurent sunt doar cateva dintre cele mai puternice branduri ale caror parfumuri se vor gasi la reducere in perioada 17-19 noiembrie, mai exact de Black Friday 2017. Iata ce ar trebui sa stii despre ele:

Parfumuri originale la reducere de Black Friday 2017

Chanel No. 5 este fara indoiala cel mai popular parfum din toate timpurile. Il iubesc femeile din toate colturile lumii, din toate clasele sociale si de toate varstele. Este un parfum care a rezistat in timp, fiind si in 2017 la fel de popular ca acum 90 de ani. Note de varf: aldehide, neroli, ylang-ylang, piersica si bergamot. Note de mijloc: iasomie, trandafir, lacramioare si stanjenel. Note de baza: lemn de santal, vetiver, vanilie, lichen si paciuli.

Citește și:

Joy by Jean Patou este un parfum discret si elegant, ideal pentru evenimentele de seara. Se asorteaza la rochii lungi si stralucitoare, tocuri si rujuri aprinse. Note de varf: tuberoza, trandafir, piersica, tonuri verzi, aldehide si ylang-ylang. Note de mijloc: stanjenel, trandafir bulgaresc, lacramioare, orhidee si iasomie. Note de baza: lemn de santal, mosc si zibeta.

Shalimar by Guerlain este un parfum oriental condimentat destinat femeilor romantice. Shalimar inspira mister, senzualitate si intimitate. Note de varf: citrice, mandarina, cedru, bergamot si lamaie. Note de mijloc: stanjenel, paciuli, iasomie, vetiver si trandafir. Note de baza: pielarie, lemn de santal, opoponax, mosc, zibeta, vanilie, tamaie si boabe de tonka.

Parfumuri originale la reducere de Black Friday 2017

Parfum Chanel No. 5 Parfum Jean Patou Joy Parfum Guerlain Shalimar

Black Friday 2017: parfumuri de firma de avut in vedere

Euphoria by Calvin Klein este parfumul care aduce un plus de senzualitate celei care il poarta. Este un parfum oriental floral ideal pentru serile calduroase de vara si pentru femeile moderne. Note de varf: rodie si kumquat. Note de mijloc: orhidee, bujor roz si lotus. Note de baza: mosc, lemn alb si ambra alba.

Citește și:

Black Opium by Yves Saint Laurent este un parfum oriental condimentat puternic precum un shot de cafea la primele ore ale diminetii. Fii egoista si bucura-te singura de o cafea aromata, singura in intimitatea bucatariei tale, in bataia unei lumini difuze, in timp ce Black Opium te poarta pe culmi inalte si iti garanteaza ca esti cea mai frumoasa si ca vei avea o zi cu succes si multe complimente. Note de varf: piper roz, para, flori de portocal. Note de mijloc: cafea, iasomie. Note de baza: cedru, patchouli, vanilie.

Parfumuri de firma la reducere de Black Friday

Parfum Calvin Klein Euphoria Parfum Yves Saint Lorent Black Opium

Black Friday 2017: parfumuri originale de trecut pe lista

Cacharel Amor Amor este un parfum pentru doamnele si domnisoarele romantice, pentru acelea care tanjesc dupa dragostea adevarata. Este un parfum floral fructat de purtat in orice anotimp, in ploaie si pe canicula. Note de varf: frunze de coacaze negre, coacaze negre, mandarina, portocala si bergamota. Note de mijloc: lacramioare, caise, crin, iasomie si trandafir. Note de baza: mosc, vanilie, virginia cedru, cihlimbar si tonka.

Citește și:

Miss Dior Blooming Bouquet - un parfum de lux ce doreste sa celebreze frumusetea si discretia mugurilor care se deschid. Cu aroma gingasa si senzuala, parfumul este reprezentativ pentru femeile tinere cu suflet romantic si elegante. Note de varf: mandarina siciliana. Note de mijloc: bujor roz, trandafir de Damasc, caise si piersica. Note de baza: mosc.

Parfumuri originale

Parfum Cacharel Amor Amor Parfum Dior Miss Dior

Fie ca toate hainele tale sa pastreze mireasma imbietoare a parfumului tau preferat. Vezi care sunt magazinele cu haine de firma in oferta Black Friday 2017 si... stii ce ai de facut: haine noi, parfum nou = un inceput nou.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Savvapanf Photo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.