Setari Cookie-uri

Pelerina de ploaie: echipeaza-te pentru vremea de toamna!

Poate ca nu iti dai seama cat de utila este o pelerina de ploaie, si eu am constientizat asta abia acum cativa ani, cand ma saturasem sa mai ajung indispusa si uda din cap pana in picioare la birou sau la intalniri.

Traiam cu impresia ca o sa arat de parca as purta un sac, nu o pelerina de ploaie, insa dupa cateva cautari am gasit online modele adorabile, potrivite pentru orice tip de tinuta.

Asadar, in momentul de fata nu stiu cum as putea altfel sa ma bucur de o zi ploioasa, si mie imi place ploaia mult de tot, daca nu m-as acoperi cu o pelerina cat timp ma plimb prin oras.

Drumul casa-birou, birou-casa este mult mai usor de parcurs prin ploaie cand stiu ca parul si hainele imi sunt protejate. Si nici nu trebuie sa imi fac griji ca nu se potriveste pelerina cu hainele pe care le port in ziua respectiva, pentru ca am gasit atat modele de pelerina poncho, cat si pelerine tip jacheta. Alege-o pe cea care ti se potriveste!

Pelerine de ploaie tip poncho

Chiar daca pare usor incomoda din cauza faptului ca nu are maneci si te impiedica sa te misti in voie, pelerina de ploaie tip poncho este preferata mea. Probabil si pentru ca am vazut modele cu imprimeuri atractive sau care imita personaje sau animale si le face sa fie atat de dragalase incat nu le poate rezista niciun adult.

Citește și:

Pelerina de ploaie tip poncho este potrivita pentru tinutele elegante, pentru atunci cand porti rochie, fusta sau un outfit office. O sa primesti complimente daca iti faci aparitia cu ea la un concert in aer liber, un festival - aici se va purta cu pantaloni scurti, cizme de cauciuc sau ghete impermeabile si multa voie buna.

Pelerine de ploaie cu imprimeu haios

Pelerina de ploaie poncho leopard Pelerina de ploaie poncho rata

Pelerine de ploaie rezistente la vant

Pelerina de ploaie tip jacheta este cea mai practica. Are gluga, maneci, inchidere cu nasturi sau fermoar si buzunare exterioare, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa iti iei o alta jacheta care sa iti completeze tinuta de zi. Fiind confectionata dintr-un material ceva mai rezistent decat pelerina clasica, cu acest model poti infrunta vantul si frigul.

Gasim si la aceasta categorie modele simple, unicolore, dar si cu imprimeuri deosebite, cum este cel animal print. In functie de imprimeu, iti dai seama si in ce stil se incadreaza. Spre exemplu, daca avem pelerina cu animal print o putem asorta la o tinuta eleganta, in timp ce pelerina bleumarin se duce in stilul sport/casual.

Citește și:

Pelerine de ploaie rezistente la vant

Pelerina de ploaie cu animal print Pelerina de ploaie bleumarin cu gluga

Acum ca te afli la un pas de pelerina care o sa iti faca toamna mai frumoasa, te las sa citesti si cateva citate despre ploaie care te vor bucura:

"Atunci cand ploua ... cerul saruta pamantul." [Rabindranath Tagore];

"Ploaia inseamna gratie ; ploaia este cerul coborand spre pamant; fara ploaie , nu ar fi viata." [John Updike];

"Unii oameni merg prin ploaie, altii doar se uda." [Roger Miller];

"Vindecatoarea ploaie este o adevarata atingere a lui Dumnezeu. Ea poate aduce o vindecare fizica, emotionala, sau de alt fel." [Michael W. Smith];

"Oricine spune ca vederea rasaritului aduce fericirea , nu a dansat niciodata in ploaie." [Anonim].

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Popartic

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.