Setari Cookie-uri

8 piese calduroase cu care sa faci fata gerului oricand

Iubesc iarna din toata inima, dar temperaturile ei scazute ma sperie mai rau decat atunci cand termometrele indica 40 de grade la umbra. Ce fac ca sa ma bucur totusi de sezonul meu preferat? Incerc sa aduc in fiecare an piese care mai de care mai calduroase.

Ieri si azi am simtit din plin frigul. Am inteles ca nu mai pot sa ies din casa fara un maiou pe dedesubtul puloverului si ca puloverul trebuie sa fie musai tricotat, adica foarte gros. Am inteles ca gluga nu mai este suficienta ca sa imi tina de cald, pentru ca fruntea si urechile imi ingheata imediat ce am iesit din scara blocului, iar in picioare am nevoie de o pereche de sosete ceva mai groase.

Ei bine, d-asta m-am gandit sa pornesc o noua cautare online. Si am cautat cateva dintre cele mai calduroase piese vestimentare care ne vor ajuta sa trecem cu bine peste iarna geroasa care a inceput deja sa se faca simtita in tara.

Pulovere si cardigane tricotate

Ma entuziasmez atat de tare cand vad multimea de pulovere din magazinele online incat, pe langa faptul ca ma visez cu sifonierul plin de ele, nici nu ma satur sa ti le prezint in materialele mele. Puloverele de iarna sunt cele mai dragalase datorita materialelor din care sunt confectionate si imprimeurilor de sezon. Mai mare placerea sa te cuibaresti intr-un pulover supradimensionat pufos in timp ce iti bei cafeaua la birou (alea 5-10 minute de detasare te vor face sa te simti bine toata ziua). Insa faci fata gerului nu doar cu puloverele oversize sau cu puloverele tip tunica, ci si cu cele mulate pe corp din tricot si cu guler inalt.

Citește și:

Si cardiganele... dragele noastre cardigane, care sunt mereu dornice sa ne incalzeasca si sa ne completeze intr-un stil modern fiecare tinuta in parte.

Pulovere tricotate

Pulover de lana Bluza tricotata cu insertii stralucitoare Pulover cu guler inalt Cardigan

Piese vestimentare calduroase pentru iarna

Nu m-a speriat deloc varsta de 30 de ani, ba chiar am asteptat-o cu nerabdare. Ca nu am inteles nimic din ea si ca astept 31, poate se misca ceva, asta e partea a doua, dar tot ce stiu este ca mi s-a mai schimbat putin felul de a gandi, mi s-au schimbat si gusturile, chiar si prioritatile. Sunt foarte deschisa in ceea ce priveste vestimentatia, acum ma simt dispusa sa incerc mai multe combinatii de haine si sa ma afisez in lume cu outfit-uri mai putin banale decat cele pe care le purtam de obicei. Si am inteles ca o tinuta isi poate schimba radical infatisarea daca ii adaugi o brosa, o esarfa sau chiar o caciula.

Citește și:

Asadar, pentru sezonul rece, printre piesele calduroase cu care sa facem fata gerului se numara: caciula tricotata, fularul supradimensionat, sosetele lungi din lana si geaca de ski (in sfarsit am inteles si eu care sunt cele mai calduroase geci).

Piese vestimentare calduroase

Geaca de ski Fular supradimensionat Caciula amestec de lana Sosete lungi

Cu cele enumerate mai sus ma simt eu pregatita sa infrunt gerul. Ar mai fi cateva, dar iarna-i lunga si tot am sa va mai scriu despre cum sa obtinem un plus de caldura pe timp de iarna. Ne auzim la -10 grade, pana atunci bucurati-va inca de temperaturile decente.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Izabela Magier

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.