Setari Cookie-uri

Pulovere lejere de toamna: 4 modele in oferta online acum

Iubesc cel mai mult zilele de toamna cand pun pe mine un pulover, jacheta de piele, jeansii preferati, tenisii in picioare si pornesc la drum. Ma simt ca si cum as purta cel mai cool outfit si nimeni nu poate sa ma scoata din starea mea de bine.

Puloverele lejere de toamna se gasesc acum la reducere, in magazinele online. Esti genul care spune de fiecare data “da, sunt reduceri, dar eu nu am niciodata norocul sa imi gasesc ceva frumos”? Si eu sunt, dar de data asta sunt absolut convinsa ca, asa cum eu am reusit sa gasesc mai mult de zece modele care sa imi placa, asa vei gasi si tu.

Una dintre partile bune ale shopping-ului online este aceea ca nu trebuie sa cauti prin munti de haine in acelasi timp cu alte trei femei, ci totul este pus in ordine si in imagini calitative.

Pulovere de toamna trebuie sa fie nici prea calduroase, dar nici prea subtiri. Greu de gasit? Nicidecum! Iata cateva modele care ar putea sa iti placa:

Pulover in dungi

Dungile, mereu in tendinte, se vad cel mai bine pe hainele de vara si pe puloverele de toamna.

Eu una ma declar fana a hainelor in dungi, motiv pentru care incep prezentarea cu un pulover lejer de toamna in dungi alb cu negru.

Citește și:

Este un pulover care completeaza cu succes o tinuta eleganta, fiind usor de combinat cu o fusta midi sau o pereche de pantaloni office.

Pulover de toamna in dungi

Cauta un alt pulover de toamna

Pulover cu decolteu in V

Un pulover cu decolteu in V sunt convinsa ca se afla deja in dulapul fiecareia dintre noi, dar ar fi si pacat sa nu profitam de oferta online pentru a ne achizitiona un model nou.

Si pentru ca verde este una dintre culorile preferate ale multor femei, am ales un pulover de toamna cu decolteu in V intr-o nuanta superba de verde.

Pulover de toamna cu decolteu in V

Alege un pulover de toamna care ti se potriveste

Pulover de toamna oversize

Un pulover mai lejer decat puloverul cu croi larg nu exista.

Acest model completeaza perfect o tinuta office, atata timp cat ii pui pe dedesubt o camasa, dar si un outfit casual-seducator, daca il lasi singur, sa iti pice pe un umar.

Completeaza tinuta cu pantaloni din denim sau stofa, cu ghete sau botine.

Citește și:

Pulover de toamna oversize

Vezi oferta online cu pulovere de toamna

Pulover cu despicaturi in cot

Cine a spus ca nu poti merge la un restaurant sau la un eveniment sofisticat imbracata in pulover? Eu am gasit modelul perfect!

Este negru, cu decolteu adanc in V si imprimeu discret si este desfacut in coate.

Pentru ca tinuta sa fie feminina si eleganta, adauga-i fusta rosie, stiletto si un choker.

Pulover de toamna cu decolteu in V

Pulovere de toamna in oferta online


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.