Setari Cookie-uri

10 pulovere pufoase si calduroase sub 150 lei

Puloverele pufoase sunt pe cat de atragatoare, pe atat de practice si comode pentru sezonul toamna-iarna, asa ca noi credem cu tarie ca trebuie sa ai cel putin un astfel de articol vestimentar in colectie. Cu mult drag, am ales pentru tine cateva modele din oferta magazinelor online.

Calduroase, colorate, comode si moi ca sa te protejeze in anotimpurile friguroase, pretul de achizitie al puloverelor pufoase nu trebuie sa fie unul exagerat, asa ca am stiut ca magazinele online ne fac propuneri tentante la hainele de firma.

Confectionate din diverse materiale, puloverele sunt disponibile in diverse stiluri, combinatii de nuante, cu design simplu sau complex, in marimi pentru toate formele si tipuri pentru toate gusturile. Asadar, este imposibil sa nu gasesti ceva care sa-ti placa. Sunt ideale pentru diversele iesiri in oras sau pentru zilele cand nu iti doresti decat sa stai cu o cana de ciocolata calda in palme si sa citesti cartea preferata.

Incurajati de ideea ca alegem ce este mai frumos, am gasit 10 modele de pulovere pufoase care sa te imbratiseze imediat ce temperaturile incep sa-si faca de cap si sa scada - sunt atat de ieftine, pe cat sunt de moi, usoare si confortabile.

Citește și:

Pulovere pufoase de iarna pentru sarbatori

Am renuntat la ideea de pulovere Ugly Christmas - le stiti din jurnalele lui Bridget Jones - si am ales sa iti propunem trei pulovere care se remarca prin tricotul care ne aminteste de iernile petrecute la bunici, langa soba.

Niciodata nu este prea devreme sa cumperi un cadou pentru Craciun, asa ca flanela rosie cu imprimeu ren, parte din colectia cu tematica sarbatorilor de iarna, este foarte buna: are mansetele si partea de jos cu alb, ceea ce ii confera un aspect interesant. A doua propunere din partea noastra este un pulover care defineste pufosenia, daca ar fi sa cautam un sinonim in lumea modei. Este un pulover modern, negru, tineresc cu insertie de fir auriu, iar in partea de sus are un guler ornamental care imita un colier elegant.

Tot din categoria pulovere pufoase poti opta pentru un pulover oversize, cu maneci lungi si guler larg, care imita aspectul neglijent. Se poate asorta cu inspiratie la o pereche de colanti sau o pereche de pantaloni din piele.

Citește și:

Pulovere pufoase de iarna

Colectia de pulovere de iarna

Pulovere calduroase cu accesorii sic pentru sezonul rece

Pentru acelea dintre noi carora le plac provocarile, se poate opta pentru pulovere care au croiala atipica si care se remarca prin ceva inedit: catarame, strasuri, tinte, paiete. Noi am ales ceva mai cuminte.

Modelul din stanga poarta un pulover tricotat, negru cu gri, si cu guler tip capa. Cert este ca nu va fi ignorat in randul prietenilor. Tot tricotat este si al doilea pulover, are terminatiile decorate cu ciucuri, este foarte lejer, are imprimeul uni, iar stilul casual, astfel se poate adopta pentru diverse combinatii la haine.

Multicolor, asimetric si cu decolteu rotund - inca o varainta pentru pulover impletit si o alternativa pentru bluzele subtiri care nu te protejeaza de frigul de afara. Ultima varianta este atragatoare pentru gulerul dublu tip barcuta, de culoare roz somon. Are manecile lungi, iar in partea de sus in lateral are ca element distinct un snur discret.

Citește și:

Pulovere calduroase

Vezi mai multe variante

Sezonul asta se poarta puloverele maxi cu gulere

Puloverele maxi cu gulere sunt cu atat mai populare pentru ca acopera orice imperfectiune si te lasa sa te misti libera, pentru ca nu sunt stramte si se pot purta la birou, la scoala, oriunde.

Scurt si subtire, dar chic si cool. Asa se prezinta primul pulover, confectionat din tricot neted, cu fason drept. Urmatorul este usor si fin, un pulover pufos si plusat care te va ajuta sa treci peste frigul care se va instala curand in oras.

Pentru ocaziile speciale poti opta pentru un pulover lung tip rochie, fiind atat protejata, cat si eleganta cu minim de efort. Se poate purta cu botine pentru un efect wow, fara sa mai fie necesare alte accesorii.

puloverele maxi cu gulere Vezi pulovere cu guler

Oferta magazinelor online pentru pulovere de dama este variata, completa. Daca esti in cautarea unui pulover pufos, atunci o sa ai din ce sa alegi ca sa se muleze stilului si personalitatii tale. Nu va fi doar glamour, ci si util. O sa iti multumesti pentru achizitie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.