Setari Cookie-uri

Hai sa dam mana cu mana la... reduceri!

eMAG ureaza la multi ani tuturor romanilor, iar cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale se demareaza o campanie de promotii “patriotice”. Astfel, preturile sunt scazute cu zeci de procente pentru o gama generoasa de produse.

Sub sloganul “Marea Unire a preturilor mici” eMAG lanseaza o campanie noua de discounturi pentru produsele puse la vanzare pe platforma si revolutioneaza preturile pentru electronice, electrocasnice si nu numai.

Timp de sapte zile, incepand din 28 noiembrie, retailerul te invita la cumparaturi. Hora reducerilor inseamna discounturi care ajung la 40% si multa distractie pentru cei care aleg sa faca shopping in aceasta perioada.

Daca inca ai produse pe care nu ai reusit sa le bifezi pe lista de cumparaturi de Black Friday 2017, atunci te incurajam sa urmaresti noua runda de parada de 1 Decembrie a promotiilor.

Ziua Nationala a Romaniei reduceri emag

Vezi aici oferta

Printre categoriile de produse care se remarca, mentionam:

  • telefoane, tablete si gadgeturi: de aici poti opta pentru smartphone-uri si iPhone-uri, smartwatch sau bratari fitness, ochelari VR, gadgeturi, baterii externe.
  • laptopuri, birotica si papetarie: retelistica, gaming PC, monitoare, desktop PC.
  • TV, electronice, auto si gaming: pe langa televizoare 3D sau Smart TV mai poti cumpara Xbox sau Playstation, videoproiectoare, aparate de fotografiat, home cinema, sisteme audio si video.
  • electrocasnice mari si aparate climatizare: combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, cuptoare microunde, aeroterme, convectoare, aparate de aer conditionat.
  • electrocasnice mici: aspiratoare, fiare si statii de calcat, blendere, tocatoare electrice, mixere, storcatoare de fructe si legume, sandwich maker, prajitoare de paine, gratare electrice, masini de paine, aparate multicooker.
  • mobilier si articole casa si gradina
  • ingrijire personala, cosmetice si parfumuri: de aici poti sa adaugi in cosul de cumparaturi epilatoare, perii de par, placi de par, aparate de ras, ondulatoare, periute de dinti electrice, cantare, tensiometre si produse de machiaj.
  • jucarii, produse pentru copii si carti - o colectie impresionanta de produse de ingrijire si jocuri.
  • bricolaj si petshop, scule si unelte electrice
  • fashion si sport: imbracaminte si incaltaminte pentru dama si barbati, ceasuri, genti, aparate fitness, accesorii aerobic, trollere, rucsacuri.

Daca vrei un pont nationalist, iti spunem ca ar merita sa urmaresti si ofertele la produse traditionale. Fie ca vorbim despre ii mioritice sau despre bucate gustoase, amu' palinca si cozonacii sunt buni oricand.

Citește și:

Dar zicem ca, mai degraba, cea mai buna investitie ar fi in cadourile de Mos Nicolae, pentru cei mai poznasi si energici omuleti.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.