Setari Cookie-uri

Cele mai tari modele de robot de bucatarie de urmarit de Black Friday 2017

Cine nu are un robot de bucatarie, sa-si ia! Nici eu nu am inteles folosul unui astfel de aparat pana cand nu mi-a picat unul in mana si l-am folosit, atasandu-ma iremediabil de el. In sezonul rece devine si cel mai bun prieten al tau!

A trecut ceva timp de cand tot ma laud ca o sa fac loc pe dulapul din bucatarie unui robot care sa imi indeplineasca toate fanteziile culinare. Simt ca se apropie momentul cand visul meu o sa devina realitate. Acel moment se numeste Black Friday 2017 si mai este doar o luna pana cand preturile la cele mai ravnite produse vor fi scazute si tot ce ne-am dorit pana acum se va putea achizitiona. Robotul de bucatarie se afla deja pe lista.

Daca si tu visezi la un robotel care face minuni, in continuare gasesti trei dintre cele mai performante modele. Ramane sa il alegi pe cel care are aptitudini de cel mai bun prieten.

Robot de bucatarie Philips cu peste 28 de functii

Robotul de bucatarie Philips urca rapid in preferintele gospodinelor datorita asamblarii usoare. Componentele aparatului se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor. Acest robot beneficiaza de Tehnologia PowerChop, o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari.

Citește și:

Accesorii: instrument pentru amestecarea si framantarea aluatului, cutit din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor, accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie, vas de 1 l pentru mixare si zdrobire, dispozitiv de emulsionare pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza, rasnita pentru macinarea boabelor de cafea.

Robot de bucatarie Philips

Robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00

Robot de bucatarie Bosch 3D PlanetaryMixing

Robotul de bucatarie Bosh impresioneaza cu cele 7 trepte de viteze, cei 1300 W, senzorul inteligent pentru prepararea aluatului si PlanetaryMixing 3D.

Senzor Smart Dough asigura rezultate rapide datorita vitezei de mixare constanta, chiar si in cazul aluatului greu si al cantitatilor mari. SensorControl Plus asigura rezultate perfecte pentru aluatul dospit, frisca batuta si albusuri de ou - robotul se opreste atunci cand s-a obtinut rezultatul dorit.

Citește și:

3D PlanetaryMixing inseamna mixare rapida si perfecta a tuturor ingredientelor, datorita sistemului de mixare imbunatatit cu o miscare unica de amestecare in trei dimensiuni.

Robot de bucatarie Bosh

Robot de bucatarie Bosch MUM9B33S12

Robot de bucatarie Star Light: masina de tocat carne, blender, mixer

Robotul de bucatarie Star Light este combinatia ideala intre o masina de tocat carne, un blender si un mixer. Eficient si usor de utilizat, aparatul indeplineste sarcinile mai multor aparate: prepara sucuri de fructe si legume (shake-uri, smoothie-uri, cocktail-uri), carne tocata (chiftele, perisoare, carnati, caltabos si lebar), fulgii de gheata, albusul de ou, aluatul pentru cozonaci si nu numai.

Acest robot de bucatarie are 6 trepte de viteza: 1 si 2 pentru o utilizare usoara, 3 si 4 pentru o utilizare usoara cu lichide, 5 si 6 pentru o consistenta solida.

Citește și:

Robot de bucatarie Star Light

Robot bucatarie Star-Light SMM-1200BMG

Black Friday 2017 este ocazia perfecta pentru achizitionarea unui robot de bucatarie. In primul rand pentru ca se poate achizitiona la un pret accesibil si in al doilea rand pentru ca in sezonul rece este recomandat sa consumam multe sucuri naturale si supe creme, pe care le putem realiza rapid cu un astfel de aparat.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By wavebreakmedia

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.