Setari Cookie-uri

De ce port sandale cu platforma

Sandalele cu platforma sunt cele care ma salveaza atunci cand situatia imi cere sa fiu mai feminina, mai eleganta, dar eu vreau doar sa ma simt confortabil.

Nu am o problema cu inaltimea mea, dar imi place sentimentul care ma invaluie atunci cand imi pun in picioare pantofi cu toc (foarte rar si atunci trebuie sa fie vorba de un toc gros) sau sandale cu platforma. Asa sunt mai inalta, dar important pentru mine este ca ma simt mai femeie, mai eleganta si mai constienta de calitatile cu care am fost inzestrata.

Sandalele cu platforma sunt ideale pentru femeile ca mine, adica femei care nu reusesc sa isi pastreze echilibrul intr-o pereche de pantofi stiletto sau pe tocurile de 15 cm.

Sandale cu platforma elegante

Sandalele cu platforma sunt ideale pentru femeile ca mine, care viseaza la outfit-uri elegante, dar fara sa iasa prea mult din zona de confort.

Mai exact, imi doresc sa port camasa si pantaloni office, bluze din materiale fine, rochii si fustite, dar toate astea fara sa fiu nevoita sa imi pun in picioare incaltaminte sofisticata.

Citește și:

Sandale cu platforma

Sandale oranj de piele intoarsa Platforme cu broderie Sandale Ralph Lauren

Sandale cu platforma imbracata in sfoara

Sandalele cu platforma de pluta sau imbracata in sfoara sunt cele mai indragite, prin urmare sunt cel mai des intalnite in perioada primavara-vara.

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta lor pentru ca nici macar nu le vei simti in picioare. Sunt foarte usoare si foarte lejere, nu iti fac bataturi, iar talpa lor nu este alunecoasa asa cum este talpa unor platforme din piele. Ia-le cu tine la festivaluri si pe litoral.

Sandale cu platforma

Sandale cu platforma ortopedica Platforme negre Sandale tip espadrile

Tinuta mea ideala pentru un concert in aer liber arata asa: platforme cu talpa ortopedica, pantaloni scurti cu aspect deteriorat si bluza oversize cu un umar gol.

Tinuta office in care m-as simti confortabil inseamna: camasa asimetrica, pantaloni pana la glezna cu buzunare si sandale cu platforma.

Citește și:

Tinuta cu care mi-as face aparitia la un eveniment monden este formata din rochie in clos cu umerii goi, palarie si sandale cu platforma ortopedica.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Superlime

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.