Setari Cookie-uri

La ce ocazii sa porti rochia alba de seara

Rochia alba de seara este o rochie pretentioasa, o rochie pentru femeile care au incredere in ele.

Stim ca sunt putine evenimentele la care ne putem face aparitia imbracate in ea, dar si cand prindem momentul, ar fi bine sa nu il ratam.

In primul si in primul rand trebuie sa fie clar un lucru: sub nicio forma nu purtam rochie alba la nuntile la care suntem invitate. Mireasa este singura care trebuie sa straluceasca in rochia ei de printesa.

Noi avem alte evenimente nocturne la care putem imbraca rochia alba, cum ar fi: cocktail party, eveniment monden, decernare de premii, etc..

Eu am ales trei exemple de rochii albe de seara si mi le-am imaginat in trei situatii diferite.

Rochie alba de plasa

Daca anul asta te pregatesti sa mergi in fata starii civile la brat cu partenerul tau de viata, rochia alba de plasa este o alegere inspirata.

Am fost de curand la un astfel de eveniment care a continuat cu o mica petrecere intr-un restaurant de la malul marii, iar mireasa a ales o rochie asimetrica alba.

Citește și:

Sandalele nude, buchetul din flori naturale si esti gata sa treci la statutul de "Doamna".

Rochii albe de seara

Alege o rochie alba care ti se potriveste

Rochie alba cu franjuri

Rochia alba cu franjuri este pentru evenimentele la care vrei sa fi vedeta ringului de dans. Si sa fie multa muzica latino, multa muzica de sezon.

Dar nu uita ca asta inseamna sa alegi cea mai confortabila pereche de sandale, ca sa nu te trezesti ca mine la miezul noptii... in picioarele goale, dansand fara sa ii pese de bautura cazuta din greseala pe podea si eventual de vreun pahar spart.

Rochie alba cu franjuri

Mai multe modele de rochii albe de seara

Rochie alba de ocazie

Una dintre partile bune ale job-ului meu este ca imi ofera ocazia de a merge la foarte multe evenimente mondene. A fost o perioada in care am refuzat multe din cauza faptului ca nu aveam haine care sa se potriveasca cu momentul, insa totul a trecut.

Citește și:

Unele dintre evenimente cer o tinuta mai mult decat eleganta, una pretentioasa, de gala, asa ca o rochie alba tip sirena pica la fix.

Rochie alba lunga

Vezi mai multe rochii elegante albe


Alb inseamna puritate si este un simbol al pacii. Cine iubeste albul este o persoana blanda, care imparte zambeste, caldura si iubire pe oriunde trece.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Santorines

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.