Setari Cookie-uri

Rochia camasa brodata - o varianta in trendurile de vara

Rochia-camasa este una dintre cele mai rezistente piese vestimentare si, iata, continua sa domine si cele mai tari tendinte pentru primavara-vara 2018. Care este noutatea sezonului cand vine vorba de rochie-camasa? Se vor purta in continuare modele de rochii tip camasa cu broderie!

Rochia camasa brodata este una dintre cele mai ladylike variante de modele de rochii feminine ale sezonului cald. Cu atat mai mult daca alegi si modele in care se intalnesc si alte elemente la moda. Ce va mai fi in tendinte pentru primavara-vara 2018?

Se poarta cu siguranta modele de rochii feminine pana la genunchi si midi, desi nici lungimea mini nu este negligata. Se poarta talia ridicata, tip Empire, dar si lipsa taliei (rochia-sac, tip tunica) sau rochia cu talia accentuata, extrem de sexy.

Tot la capitolul croiala, in tendinte pentru primavara-vara 2018 sunt si umerii goi, volanele, rochiile parte peste parte, manecile evazate, tip clopot, manecile cu volane. Daca vorbim despre materiale, se poarta si inul, panza topita, satinul, matasea - ideea este sa alegi o textura fluida, ce pica feminin si iti flateaza silueta.

Si acum ca am vorbit atata despre rochia camasa brodata si despre cele mai feminine tendinte pentru primavara-vara 2018, descopera cateva propuneri versatile. Descopera cateva rochii cu broderie, cateva modele de rochii feminine, pe care le poti asorta cu usurinta la balerini, sandale, stiletto, pumps sau pantofi sport.

Citește și:

Alege rochia camasa brodata in aceasta vara

Frumusetea acestui trend este versatilitatea. Rochia camasa brodata este ladylike si poate fi purtata cu succes atat ziua, cat si seara, la petreceri.

Tocmai de aceea am cautat variante atat din materiale racoroase precum inul sau panza topita, cat si din texturi elegante, pretioase, adecvate la tinute de petrecere, sau de cocktail, de exemplu. Variantele satinate ori din matase, ori varianta de rochie tunica, toate se potrivesc si seara.

Alege rochia camasa brodata in aceasta vara

Alege rochia camasa brodata potrivita

Cum purtam rochia-camasa cu broderie florala?

Cum se poarta rochia camasa brodata in tinute in tendinte pentru primavara-vara 2018?

Te sfatuiesc sa combini aceste modele de rochii feminine cu geci de blugi, botine sau sandale cu franjuri pentru outfit-uri Boho. Poti de asemenea sa combini rochii brodate cu geci de piele, alaturi de ghete ori pantofi sport.

Citește și:

Si atunci cand vine sezonul cu adevarat cald, rochia camasa cu broderie este o piesa suficient de indrazneata de sine statatoare.

Te sfatuiesc sa alegi cel putin un model de rochie cu broderie, cu croiala de camasa sau tunica, si vei avea o tinuta eleganta, feminina, versatila si extrem de confortabila. Alege si tu rochia camasa brodata in sezonul cald ce vine!

Sursa foto front page – Mari Lezhava/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.