Setari Cookie-uri

Rochii albe de ocazie: moda de inspiratie bridal se intoarce

Moda de inspiratie bridal se intoarce. Insa de data aceasta vine cu un plus. De ce sa alegi rochii albe de ocazie in iarna aceasta? Descopera mai jos!

Eu am multe motive pentru care gasesc trendul inspirat din rochiile de mireasa extrem de senzual. In primul rand mi se pare feminin. Apoi este surprinzator: de la lungimea rochiei la broderii sau detalii de croi, de la alegerea texturilor, pana la stiluri!

Cand spun stiluri ma gandesc la faptul ca in iarna aceasta poti purta rochii albe de ocazie intr-o sumedenie de modele. Cu broderii incarcate. Cu volane supradimensionate. In stil minimal, curat. In stil romantic sau dimpotriva, de inspiratie androgina!

Rochiile albe si mai ales look-ul All White sunt extrem de elegante in iarna aceasta. Cu atat mai mult daca alegi sa le porti la ocazii speciale sau in tinute de seara! Inspira-te din sugestiile vedetelor de la Hollywood, ca sa experimentezi cat mai multe variante:

Naomi Watts alege rochii albe de ocazie cu maneci lungi si lungime midi: So retro, so chic!

Usor retro, putin cuminte, un strop de rafinament, simplitate, linii casual, confortabile, accente pretioase. Si totul in cateva rochii albe de ocazie alese de Naomi Watts. Rochiile midi cu maneci lungi bufante sau victoriene mi se par extrem de senzuale fara a fi sexy!

Citește și:

Britney Spears poarta rochite albe mini, cu maneci evazate

Vorbeam mai sus de stilul curat, fara prea multe decoratiuni sau ornamente. Britney Spears este experta in rochii albe de ocazie mini, simple dar chic! Ai nevoie de un detaliu exploziv de croi si atat! Pana si accesoriile sunt minimal, aproape invizibile: pantofi nude, bijuterii fine!

👯🍎👯

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Rochia alba super-scurta este o varianta chic, mai ales daca are maneci lungi. Poart-o minimal ca Emma Roberts

Inca o adepta a stilului minimal: Emma Roberts! Linia rochiei este cu adevarat retro, amintind de rochia in siliueta A a anilor ’60, a lui Pierre Cardin. O aduc in prezent lungimea extrem de scurta, manecile cu mansete si gulerul mare. Precum si pantofii pumps Mary-Jane.

Citește și:

Imi place tinuta aleasa de Emma Roberts pentru ca imbina detalii de Lolita: rochita de scolarita si pantofi sexy cu toc!

#TIFF2017 ☁️

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Volane sofisticate in tinuta Ninei Dobrev

De la simplitate, trecem la rochii albe de ocazie opulente. Nina Dobrev poarta o rochie midi, cu maneci lungi. O rochie cu talia ccentuata de o centura impletita. O rochie cu drapaj pe piept, peplum si muuulte volane plisate! Totul asortat cu un clutch-bijuterie si pumps cu tinte. Extrem? Poate, insa de-a dreptul fabulos!

@prabalgurung

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Leighton Meester alege rochii albe de ocazie cu insertii transparente

Poarta si tu rochii albe de ocazie din materiale fluide, simple dar pretioase. Daca exista si insertii transparente, cu atat mai bine! Inspira-te din look-ul aproape virginal propus de Leighton Meester si iti vei aminti de ce a jucat in Gossip Girl!

Citește și:

Thanks for having me, #NAERSI. Beautiful fashion, so much fun. #NYFW #Sponsored

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Celine Dion interpreteaza trendul bridal intr-o tinuta pretioasa cu detalii supradimensionate

Uh-la-la! Trebuie sa spun ca tinuta All White purtata de Celine Dion este preferaya mea! De ce? Din multe motive! Din alaturarea suprinzatoare de rochie couture, cu volane imense, brodate pretios cu ceea ce par a fi jeansi albi. Dar mai ales din accentul argintiu, metalic dat de cizmele lungi cu toc! Desigur, este o tinuta de show, insa te poti inspira de ea pentru un outfit de seara!

Quelle soirée! Merci Copenhague! Last night was a blast! Thank you Copenhagen! – Team Céline 🎉🎉 #CélineDionLive2017 #CélineDion #Tour #Tournée #Europe 📷@denisetruscello

Citește și:

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Blake Lively asorteaza rochia alba de seara cu un sacou, ton in ton

O alta Gossip Girl, Blake Lively, te invata cum sa porti rochii albe de ocazie in stil feminin versus masculin. Vedeta poarta rochia parte peste parte cu sacou alb si pantofi stiletto stralucitori.

I guess I was checking the lobby for a slight drizzle?? ... Turns out it still doesn't rain indoors.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Cele mai elegante rochii albe de ocazie

Eu mi-am declarat preferata mai sus, insa, dupa cum vezi poti purta rochii albe de ocazie in atatea feluri in iarna aceasta! Important este sa fii in centrul atentiei si sa nu te temi sa experimentezi!

Sursa foto front page – Caroline Hernandez/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.