Setari Cookie-uri

Rochii din dantela care nu se demodeaza: 6 modele must have

Rochia din dantela este cea la care apeleaza fiecare femeie care isi doreste sa fie eleganta si feminina, care isi doreste sa cucereasca, sa fie admirata si respectata.

Rochia din dantela nu se demodeaza si iti garanteaza complimentele si admiratia in orice loc te vei afla. Asa ca atunci cand nu stii cu ce rochie sa te imbraci la evenimentul la care ai primit invitatie, conteaza pe rochia din dantela.

In continuare te las sa urmaresti sase modele de rochii din dantela must have pe care ar trebui sa le ai in vedere pentru evenimentele anuntate in perioada urmatoare.

Rochii din dantela elegante

Rochia din dantela este din start o piesa vestimentara eleganta. Nu ai voie sa o porti cu altceva in afara de sandalute si pantofi cu toc, doar atunci cand vrei un outfit boho chic o combini cu o pereche de ghetute sau cizme cu talpa joasa si acestea musai in acelasi stil.

Rochia din dantela adecvata pentru evenimentele elegante este cea cu croiala bodycon si cea lunga pana in pamant, sau cel putin asta am observat eu de fiecare data cand am pornit in cautarea unei rochii cu care sa ma imbrac la o nunta. De curand am remarcat in magazinele online si modelul in clos, midi, in stilul fashion icon-ului Audrey Hepburn.

Citește și:

Dantela ofera oricarui tip de piesa vestimentara eleganta si feminitate, de aceea multe femei evita sa introduca bluze, topuri sau chiar pantaloni scurti din dantela in tinutele de zi cu zi.

Rochii din dantela

Rochie din dantela cu paiete Rochie din dantela rosie Rochie din dantela mov

Rochii din dantela in marimi mari pentru femei plinute

O rochie lunga de seara confectionata din amestecul de voal si dantela te va transforma pe tine, cea care alegi sa o porti, in atractia serii, fie ca ai talia de viespe sau ai fost inzestrata de Mama Natura cu forme voluptoase a la Jennifer Lopez si Kim Kardashian.

Fie ca alegi un model cu decolteu adanc, cu crapatura pe picior sau modelul cuminte, care nu lasa nimic la vedere, intr-o rochie lunga cu dantela vei frange inimi si vei starni invidie.

Dar ca sa se intample asta, trebuie sa iti reamintesc ca genul asta de rochie se poarta cu atitudinea corespunzatoare. Crede-ma!

Citește și:

Stiu ca am mai spus-o, dar simt nevoia sa precizez de fiecare data ca atitudinea pe care o avem in momentul in care punem o haina pe noi conteaza mult.

Rochii din dantela lungi

Rochi lunga cu dantela Rochie cu crapatura Rochie cu dantela plus size

E testata. Nu-s singura care a simtit asta pe propria piele, ci am mai auzit-o de la diverse persoane, inclusiv de la barbati. Conteaza mult ca tu sa ai incredere in tine, sa ai o pozitie dreapta si sa nu apari in fata oglinzii deja descurajata.

Sursa Foto Front Page: Shuttestock/By Dmitry_Tsvetkov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.