Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase rochii ultraviolet - culoarea în forță a anului!

Tonurile electrizante vor asigura întotdeauna o apariție care este oricum, numai anonimă nu. Anul acesta se poartă ultravioletul - în nuanțe închise sau deschise - iar noi am ales pentru tine câteva dintre cele mai seducătoare modele de rochii pe care să le porți în oraș, la balul de absolvire sau la un cocktail.

Violetul este, până la urmă, o culoare a regalității, una a nobilimii care s-a purtat și promovat de cele mai bogate case. Iar ultravioletul a fost aleasă culoarea anului în 2018 - o nuanță descrisă ca “dramatică, provocatoare și grijulie” - aceasta este un mix între toate cele trei și este o adevărată inspirație pentru stiluri și ținute (non)conformiste.

Curioasă să afli mai mult despre culoarea ultraviolet? Ai aici un ghid și câteva detalii despre ultraviolet ca să înțelegi ce a făcut ca aceasta să fie în centrul atenției. Până și câțiva dintre cei mai neconvenționali designeri au gândit ca această culoare să aibă rolul principal în diverse ediții fashion.

Dacă vrei să defilezi într-o culoare atrăgătoare, care se asortează cu ușurință cu diverși pantofiori, să știi că ai de unde să alegi din diverse tonuri.

Citește și:

Rochii mulate ultraviolet de seară scurte

Rochiile mulate pot fi provocatoare, dar și cuminți pentru că au o croială interesantă care-ți definește feminitatea și-ți pune în valoare formele corpului, însă decentă și atrăgătoare.

Nu trebuie să exagerezi cu detaliile pentru rochiile cambrate, iar accesorizarea trebuie să se facă foarte simplu și natural. Rochiile mulate ultraviolet au din start un avantaj - culoarea - și sunt extrem de sofisticate pentru că le poți purta la diverse petreceri.

Prima opțiune este rochia Noelle mov din dantelă, cu o croială care îți avantajează silueta. Rochia Tiana este din catifea cu căptușeală elastică, are decolteu în V și crăpătura discretă la genunchi. A treia opțiune este rochia Hope ultraviolet, de lungime scurtă, din voal și cu bretele, design asimetric.

Citește și:

rochii mulate ultraviolet

Afla aici detalii

Rochii ultraviolet de club în nuanțe vibrante

Pentru ieșirile alea făcute în diverse pub-uri împreună cu prietenele, ai nevoie de o ținută îndrăzneață, care impresionează fără prea multe artifcii. Din fericire, noi am găsit trei modele de rochii ultraviolet, mov, de club, în care te simți bine și care te fac să arăți extraordinar.

Rochia mini, cambrată, cu paiete violet este pentru femeile care nu se tem să fie strălucitoare. Cu mâneci trei sferturi și decolteu bărcuță, este destinată tinerelor curajoase cărora le plac aparițiile sofisticate.

Yumi este o rochie tinerească cu imprimeu floral violet, potrivită pentru diverse ocazii, modernă și fără mâneci. Are la spate inserție de tule, cu o fustă care pornește din talie, unde este prevăzută cu pliuri late. Cine a spus că ultravioletul este plictisitor?

Citește și:

Rochia cu paiete bicolore - violet și bleumarin - ar putea fi o alegere inspirată și interesantă, mai ales pentru că are un decolteu discret.

Rochii ultraviolet de club

Vezi alte modele aici

Eleganță și rafinament: poartă rochii de seară ultraviolet

Pentru evenimentele ceva mai exigente, unde se impune un dress code, s-ar putea să ai nevoie de o rochie mai sofisticată. Se poartă rochiile de ocazii speciale din tul și dantelă. Noi ne-am orientat către trei astfel de modele:

Prima rochie se remarcă prin aspectul bufant si prin cordonul care are o fundiță în talie. Este de lungime scurtă, cu un aspect copilăresc.

Din tul cu bust buretat, lungă și spatele gol, a doua recomandare de rochie de seară ultraviolet, ar putea fi noua ta ținută preferată. Ultima propunere este rochia cu un umăr gol, de culoare lila, cu crăpătura pe picior și material încrețit.

Citește și:

rochii de seara ultraviolet

Descopera alte rochii aici

Că plănuiești o cununie în mijlocul iernii, o serată toamna sau o ieșire primăvara, ultravioletul este o culoare ideală pentru orice sezon.

Cu diverse imprimeuri sau ornamente, se poate opta pentru rochii de lungime medie, scurtă sau lungă - culori ca liliacul, lavanda sau movul sunt alegeri la fel de populare.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.