Setari Cookie-uri

5 rochii de petrecere superbe pentru sarbatori sub 200 lei

Ar cam fi cazul sa iti dai interesul in ceea ce priveste alegerea tinutelor de sarbatori. Renunta la puloverul cu Mos Craciun si renii sai, dar si la camasa clasica - te imbraci cu ea la birou! Anul asta intampina sarbatorile de iarna cu rochii superbe, pe care care le poti achizitiona online la preturi accesibile.

Asta daca nu cumva vrei sa ajungi ca mine, cu regretul ca ai lasat atatia ani din viata sa treaca fara sa te bucuri de eleganta si feminitatea pe care le ofera o rochie. Sa porti o rochie inseamna sa te respecti, sa te bucuri ca esti femeie si sa te simti bine in pielea ta.

Asa ca m-am gandit sa iti prezint cinci modele de rochii de petrecere la preturi accesibile tuturor pe care sa le ai in vedere pentru sarbatorile lunii decembrie si nu numai.

Rochie cu umerii goi

Rochia cu umerii goi este nemuritoare. La fel si rochia tip sirena, de aceea am cautat un model care sa le combine pe amandoua. Si am gasit rochia maxi cu umerii goi, prevazuta cu volan in partea de jos.

Este o rochie eleganta in care o sa arati fabulos la petrecerea de la restaurant.

Rochie cu umerii goi

Rochii sub 200 lei

Rochie din catifea petrecuta

Rochia din catifea rosie iti da voie sa petreci sarbatorile de iarna oriunde iti doresti: in club, intr-un bar, la restaurant, acasa la cineva. Este o rochie eleganta si provocatoare, dar care te face sa te simti confortabil oriunde te-ai afla. Exista totusi o regula: se poarta doar cu sandale sau pantofi eleganti cu toc.

Citește și:

Rochie din catifea petrecuta

Alte rochii de petrecere

Rochie roz prafuit

Rozul prafuit a fost o culoare vedeta si anul acesta, deci conteaza pe ea daca vrei sa fii si tu vedeta petrecerilor. Am gasit la un pret avantajos o rochie midi roz prafuit cu cordon si decolteu pe umeri. Si in acest model te vei simti confortabil, pentru ca este o rochie care nu striga atentie, dar nici nu te pune intr-un colt intunecat. Este ce ai nevoie ca sa lasi o amintire placuta tuturor.

Rochie roz prafuit cu umerii goi

Alege o rochie pe stilul tau

Rochie cu detalii din dantela

Rochia de petrecere din zilele noastre nu se mai aseamana deloc cu rochia de petrecere de altadata. Si, sincer, nu putem decat sa ne bucuram. Un model modern de rochie de petrecere este cea din imaginea alaturata.

O rochie neagra in carouri cu detalii din dantela, pentru femei tinere, pentru cele care cunosc arta simplitatii.

Rochie cu detalii din dantela

Modele rochii de petrecere

Citește și:

Rochie cu tul

Acum, daca chiar iti doresti o rochie de petrecere in adevaratul sens al cuvantului, rochia cu tul si detalii din dantela aurie este cea potrivita. Nu doar ca o sa impresionezi pe toata lumea la petrecerile organizate cu prilejul sarbatorilor de iarna, dar este o rochie pe care o porti si cu alte ocazii, la o nunta, un botez sau la balul bobocilor.

Rochie cu tul si dantela aurie

Alege rochia preferata


Pentru ca tinuta sa fie completa, trebuie sa iti alegi si perechea de pantofi potrivita. Iata ce optiuni ai pentru anul asta. Le gasesti online tot la preturi accesibile!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Look Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.