Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase rucsacuri înflorate cu care să întâmpini primăvara!

Știm că găsirea rucsacului potrivit care să se plieze cerințelor, stilului și nevoilor noastre poate fi o provocare atât costisitoare cât și de durată, iar răbdarea este un element esențial. Din fericire, sezonul ăsta te putem ajuta spunându-ți că se poartă rucsacurile decorate cu imprimeuri florale și că ai de unde să alegi ceva care să îți placă. În primul rând pentru că aceste modele se potrivesc chiar și celor mai pretențioase dintre noi.

Ne-am obișnuit, când vine vorba de rucsacuri, cu ghiozdanele alea pe care le purtam la școală sau apoi cu gențile scorțoase pentru laptopuri, dar nimeni nu spune că un rucsac de damă nu trebuie să aibă ceva aparte, deosebit, care să inspire și să își reclame dreptul la popularitate. Trendy, rafinat, simpatic și elegant - un rucsac cu imprimeuri florale le poate avea pe toate. Un aspect chic bifat, o apariție drăguță verificată și modele superbe marcate.

Pentru că am stabilit deja că rucsacurile de damă cu imprimeurile florale sunt un must, îți facem și câteva sugestii, alese cât să fie fără compromisuri - bine compartimentate, durabile, atrăgătoare și în amestecuri de culori de primăvară de care te vei îndrăgosti îndată.

Rucsacuri cu imprimeuri florale romantice și estivale

Chiar dacă sezonul cald se lasă așteptat, își va intra curând în drepturi. Așa că avem mai multă încredere să încurajăm acest trend - rucsacurile cu decorațiuni florale pentru plimbările în oraș, la plajă sau la muncă, la întâlniri sau la diverse evenimente.

Citește și:

Confecționate din piele ecologică, din piele naturală sau din diverse țesături, acestea se remarcă prin prezentarea tinerească și jovială a unor patternuri care te vor cuceri. De la detalii cu ținte sau fonduri în tonuri metalizate, fiecare dintre aceste rucsacuri au în comun broderiile cu flori și faptul că sunt extrem de versatile și practice. Le poți purta atât la ținutele sport cât și la unele elegante.

rucsacuri cu imprimeuri florale

Descopera aici alte rucsacuri

Rucsacuri cu broderii florale - hot în trends

Din categoria cool și modern îți prezentăm mai jos câteva rucsacuri cu broderii florale, unele care vin la pachet cu diverse variații pentru a-ți fi mai ușor să optezi pentru ceva care se potrivește mai ușor cu ceea ce îți place. Plus că în colecții poți găsi recomandări îndrăznețe.

Citește și:

Prevăzute cu buzunare exterioare și cu mai multe compartimente în interior, ca să îți fie mai la îndemâna să organizezi produsele, rucsacurile sunt casual și ideale în diverse contexte pentru a completa o ținută. În plus, materialele acestora sunt rezistente la ploaie, designul este unul aparte și aceste tipuri de rucsacuri pot înlocui gențile de laptop cu ușurință. Iar asta le face atât utile, cât și comode, iar pe tine te lasă să zâmbești.

Rucsacuri cu broderii florale

Vezi aici alte modele de rucsacuri

Sunt îndepărtate zilele când se impuneau anumite reguli în lumea modei și când se credea că poți fi elegantă doar dacă porți o geantă de umăr sau una de mână (pssst: vara asta va trebui să ai în garderobă o geantă împletită din paie!).

Citește și:

Să porți ceva lejer este obligatoriu, așa că de asta te poți asigura alegând un rucsac. Printre avantajele alegerii unui rucsac se numără faptul că ai mâinile libere, mai mult spațiu pentru depozitare, este sănătos pentru postura ta și așa cum am mai punctat, sunt extrem de versatile. Mai ales cele cu imprimeuri florale care denotă anotimpul bucuriei, când nu poți decât să îmbrățișezi ce oferă natura mai frumos. Nu uita de un portofel de firmă cu aplicații speciale.

Sursa foto Front Main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.