Setari Cookie-uri

4 salopete de vara sub 100 lei

Salopetele ideale pentru vara sunt cele scurte. Salopetele ideale pentru cele 35 de grade ale verii sunt cele vaporoase si colorate. Trebuie doar sa alegi modelul potrivit pentru momentul potrivit.

Salopetele de vara se gasesc in sute de modele. Avem salopete de vara scurte si avem salopete de vara lungi. Avem salopete de vara skinny si avem salopete de vara evazate.

Sunt salopete de vara elegante, sunt salopete de vara casual si sport. Cu imprimeuri sau intr-o singura culoare. Si cate si mai cate modele care asteapta sa faca vara mai frumoasa oricarei le poarta.

Eu mi-am achizitionat deja salopeta de vara. Este scurta si cu imprimeu floral, desi inima mea tanjeste de ceva timp dupa un model din denim. “Greseala” mea este ca am rasfoit magazinele online si am vazut atatea modele care mi-au incantat privirea incat nu stiu la care sa ma opresc. Parca as vrea si o salopeta de vara din catifea, dar si una eleganta, alba.

Salopeta de vara casual

Salopeta de vara in care m-as simti cel mai bine, dupa cea din denim, este cea in imaginea alaturata.

Citește și:

Este o salopeta scurta dintr-un material moale, cu buzunare (pentru mine buzunarele joaca un rol important), care se potriveste de minune atat cu o pereche de tenisi sau espadrile, cat si cu o pereche de platforme, in cazul in care stilul tau este casual-elegant.

Este confectionata 100% din bumbac.

Salopete de vara

Alege salopeta de vara care ti se potriveste

Salopeta de vara eleganta

Daca esti invitata la un eveniment si nu stii cu ce sa te imbraci, apeleaza la ajutorul unei salopete albe.

Salopeta de vara scurta si alba este o salopeta eleganta si isi va pastra stilul chiar daca, dupa ce ai purtat-o cu sandale cu toc, o vei purta cu tenisi albi.

De asemenea, este o tinuta ideala pentru festivalurile de anul acesta.

Salopete de vara elegante

Vezi alte modele de salopete de vara elegante

Salopeta de vara cu imprimeu floral

Tot timpul mi-am dorit sa fiu eleganta fara sa fiu nevoita sa port pantaloni la dunga, incaltaminte cu toc, rochii si fuste. Si am vazut ca acest lucru se poate cu ajutorul unei simple salopete.

Citește și:

Salopeta cu imprimeu floral este o salopeta pentru tinerele elegante si romantice, dar si indraznete. Trebuie sa ai atitudinea potrivita pentru ca salopeta din imaginea alaturata sa exprime ceea ce trebuie.

Salopete de vara cu imprimeuri

Gaseste modelul preferat de salopeta

Salopeta de vara din catifea

Se ia una bucata salopeta scurta din catifea, i se adauga o pereche de sandale cu toc si o palarie si se obtine un look lejer pentru un moment elegant.

Salopeta din catifea s-ar putea sa fie mai greu de purtat in timpul zilei, cand termometrele depasesc 30 de grade, dar pentru serile petrecute in oras sau pe litoral este tot ce ti-ai putea dori.

Salopete din catifea

Urmareste oferta de salopete de vara


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By BLACKDAY

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.