Setari Cookie-uri

Sandwich maker potrivit pentru intreaga familie

Un sandwich maker nu doar ca iti vine in ajutor in zilele cu prea putin timp la dispozitie chiar si pentru a da organismului hrana, dar si reuseste sa transforme cel mai simplu si "saracacios" sandwich intr-unul cald si extrem de delicios.

Sunt o persoana comoda, de ce sa nu recunosc?! O persoana atat de comoda incat atunci cand raman singura acasa imi potoleste foamea (dimineata, la pranz si seara, si a doua zi o iau de la capat), cu un sandwich amarat sau cu o supa la plic.

As putea sa urmez exemplul iubitului meu, care imi trimite in fiecare zi poze cu cele mai frumoase platinguri, ca sa vorbesc in termenii Master Chef, dar... daca stomacul meu se multumeste cu putin, de ce sa ma agit?! Eu ma multumesc cu putin. Gresit.

Aparate pentru sandwich-uri calde si delicioase

Pe langa asta, la el si un simplu sandwich devine complicat si exagerat de delicios.

Daca pentru mine un sandwich inseamna doua felii de salam intre doua felii de paine, pentru el un sandwich inseamna doua tipuri de mezeluri, cascaval sau branza, rosii si castraveti, ketchup - toate in jumatate de paine.

Si uneori aceste sandwich-uri divine le incalzeste la sandwich maker. As vrea sa pot exprima in cuvinte ce mireasma si ce gust ies de acolo. Ies atat de bune, incat atunci cand facem piata si ma intreaba ce vrei sa mananci diseara, si tot el vine cu raspunsul - "sandwich-uri", ma cuprinde o fericire de nedescris. Cea mai buna cina, as zice.

Citește și:

Sandwich makere

Sandwich maker cu placi antiaderante si detasabile Sandwich maker din inox cu capacitate 4 sandwichuri

Sandwich makere tip grill pentru carne, legume

Ma gandesc sa ii fac cadou cat de curand un sandwich maker. Al nostru arata rau, isi face inca treaba, dar cand ai un lucru care arata bine si e nou, mai mare ti-e dragul sa il folosesti.

Ma gandesc la un sandwich maker cu functii multiple, mai exact unul care ajuta nu doar la prepararea sandwich-urilor obisnuite, ci si la prepararea pestelui, a bucatilor de carne si a legumelor. Sandwich & Grill Taurus Grill & Co este ideal pentru asta, plus ca este ceva mai mare decat un toaster obisnuit, are capacitate de patru sandwich-uri.

O alta idee buna ar fi si aparatul cu placi interschimbabile, un sandwich maker 3 in 1, pentru pregatire de waffe, grill sau sandwich-uri in diferite forme.

Citește și:

Sandwich makere tip grill

Sandwich & grill Sandwich maker grill si vafe Aparat de sandwich-uri 3 in 1

Nu stiu de voi, dar mie mi s-a cam deschis apetitul. Diseara nu o sa fiu asteptata cu sandwich-uri calde preparate la sandwich maker, dar maine dimineata o sa ma trezesc cu 10 minute mai devreme ca sa mi le pregatesc eu pentru micul dejun pe care il voi lua la birou.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By John Kasawa

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.