Setari Cookie-uri

Cum purtam tenisii in tinute de vara

Reimprospateaza-ti garderoba de vara cu o pereche de tenisi in culori vii.

Ca sa ma simt bine in pielea mea atunci cand vara ma obliga sa trec la rochii si fustite, pastrez in prima linie tenisii. Sunt cea mai lejera varianta a pantofilor sport, motiv pentru care nu ma dau inlaturi de la a-i purta in zilele caniculare.

Si, crede-ma pe cuvant, ma simt la fel de sexy si eleganta ca si cand as avea in picioare cea mai frumoasa pereche de pantofi stiletto.

Poate chiar mai sexy, avand in vedere ca nu ma simt prea sigura pe mine atunci cand am tocuri in picioare (din cauza faptului ca nu stapanesc foarte bine mersul pe tocuri), in schimb cand sunt incaltata cu ceva cu talpa joasa ma simt puternica si gata sa cuceresc lumea.

Tenisi in culori vii de vara

Desi imi plac tenisii in orice nuanta, ii prefer pe cei negri si doar vara fac o exceptie si le dau o sansa celor deschisi la culoare sau cu diferite imprimeuri simpatice.

Roz pal, bleu, galben, portocaliu si verde sunt culorile pe care ti le recomand si tie. Sa nu uitam, bineinteles, de modele de tenisi cu imprimeuri multicolore, ideale pentru acest sezon. Imprimeuri florale, cu stelute, in carouri si chiar cu desene haioase sau scrisuri.

Citește și:

O sa arati fabulos intr-un outfit sexy-casual alcatuit din fusta scurta in clos, alba, tricou roz si tenisi roz. Sau intr-o salopeta scurta din denim, bustiera si Conversi cu imprimeu multicolor.

Tenisi colorati

Tenisi roz pal Converse Tenisi tucoaz cu imprimeu Vans Tenisi albi Pepe Jeans

Tenisi de vara pentru outfit-uri racoroase

Presupun ca ai deja acasa o pereche clasica de tenisi Converse - sunt preferatii tuturor de pretutindeni, dar pentru vara iti recomand o varianta mai usoara.

Sunt acei tenisi care lasa mai mult la vedere din picior, astfel ca aerul poate sa patrunda mai mult si nu iti vei simti picioarele sufocate.

Acest tip de tenisi sunt mai feminini si ii poti purta chiar si cu o rochie eleganta, o rochie lunga, o rochie vaporoasa cu spatele gol.

Gasim tenisi si pentru zilele capricioase de vara, acele zile cu ploi torentiale. Este vorba despre modelele celor de la Converse care sunt prevazuti cu protectie pentru ploaie sau modele clasice dintr-un cauciuc de calitate.

Citește și:

Nu uita ca vara, atunci cand temperaturile depasesc 35 de grade, suntem predispusi la stari de irascibilitate si nervozitate, asa ca tenisii introdusi in tinutele racoroase te vor ajuta sa-ti pastrezi calmul si sa te indrepti mai repede catre o sursa de racoare.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kikovic

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.